Sidan innehåller annonslänkar

AdTab. 48 mg, tuggtabletter för katt (> 2–8 kg) - 3 st, tuggtablett

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Adtab. 48 mg, 3 st Tuggtabletter, för Katter (2,0 -8,0 kg) är ett receptfritt djurläkemedel i form av en tuggtablett för katter som används för att behandla lopp- och fästingangrepp.

Tabletten, som ges som en engångsdos i samband med mat, bör inte ges till katter under 8 veckor eller som väger mindre än 2,0 kg. Doseringen är en tuggtablett per månad, som ges i samband med eller efter utfodring.

Det är viktigt att läsa bipacksedeln före användning.   Den aktiva substansen i det veterinärmedicinska läkemedlet är lotaniler.

Lotilaner är en aktiv substans som används för att bekämpa loppor och fästingar hos katter. Den fungerar genom att störa nervsystemet hos dessa parasiter, vilket gör att de dör snabbt.

När en katt tar en tablett med lotilaner börjar den verka mot loppor inom 12 timmar och mot fästingar inom 24 timmar. Effekten varar i en månad.

Lotilaner hjälper också till att förhindra att fler loppor sprids i kattens omgivning. Det dödar loppor innan de hinner lägga ägg, vilket stoppar deras livscykel.

  Produktinformationen är endast avsedd som allmän information och ersätter inte individuell medicinsk rådgivning. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla korrekt och uppdaterad information, det är dock inte en garanti på att all information är fullständig eller aktuell.

Läs alltid bipackssedeln innan användning! Rådgör med legitimerad veterinär eller farmaceut vid minsta osäkerhet För information om djurläkemedlet läs vidare på fass.se.

  Denna vara tillhandahålls av FirstVet Apotek AdTab är ett receptfritt djurläkemedel som används för att behandla lopp- och fästingangrepp hos katter. Den aktiva substansen i AdTab är lotilaner.

Det stör nervsystemet hos loppor och fästingar, vilket gör att de dör snabbt. AdTab bör inte ges till katter under 8 veckor eller som väger mindre än 2,0.

Det är viktigt att läsa bipacksedeln före användning och att rådgöra med en legitimerad veterinär eller farmaceut vid minsta osäkerhet. Aktivt ämne   Lotilaner (lotilanerum) 48 mg     Övriga ingredienser    Cellulosa   Laktosmonohydrat   Mikrokristallin cellulosa med kiseldioxid   Torkad köttsmak   Krospovidon   Povidon K30   Natriumlaurilsulfat   Kolloidal kiseldioxid   Magnesiumstearat   Läs alltid bipackssedeln innan användning! Läs doseringsinformation på förpackning eller medföljande bipackssedel

  För oral användning. Det smaksatta läkemedlet ska administreras enligt följande tabell för att säkerställa en engångsdos på 6 till 24 mg lotilaner/kg kroppsvikt.

Administrera läkemedlet med foder eller inom 30 minuter efter utfodring.   Kattens vikt (kg) AdTab 12 mg AdTab 48 mg 0,5–2,0 1   > 2,0–8,0   1 > 8,0 Lämplig kombination av tabletter     Använd lämplig kombination av tillgängliga styrkor för katter som väger över 8 kg för att få den rekommenderade dosen på 6–24 mg/kg. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024