Sidan innehåller annonslänkar

AdTab. 12 mg, tuggtabletter för katt (0,5–2 kg) - 3 st, tuggtablett

Jämför produkt AdTab. 12 mg, tuggtabletter för katt (0,5–2 kg) - 3 st, tuggtablett online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten AdTab. 12 mg, tuggtabletter för katt (0,5–2 kg) - 3 st, tuggtablett i kategorin Fästingar här hos oss.

Produktinformation

Adtab. 12 mg, 3 st Tuggtabletter, för Katter (0,5 - 2 kg) är ett receptfritt djurläkemedel i form av en tuggtablett för katter som används för att behandla lopp- och fästingangrepp.

Tabletten, som ges som en engångsdos i samband med mat, bör inte ges till katter under 8 veckor eller som väger mindre än 0,5 kg. Doseringen är en tuggtablett per månad, som ges i samband med eller efter utfodring.

Det är viktigt att läsa bipacksedeln före användning.   Den aktiva substansen i det veterinärmedicinska läkemedlet är lotaniler.

Lotilaner är en aktiv substans som används för att bekämpa loppor och fästingar hos katter. Den fungerar genom att störa nervsystemet hos dessa parasiter, vilket gör att de dör snabbt.

När en katt tar en tablett med lotilaner börjar den verka mot loppor inom 12 timmar och mot fästingar inom 24 timmar. Effekten varar i en månad.

Lotilaner hjälper också till att förhindra att fler loppor sprids i kattens omgivning. Det dödar loppor innan de hinner lägga ägg, vilket stoppar deras livscykel.

  Produktinformationen är endast avsedd som allmän information och ersätter inte individuell medicinsk rådgivning. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla korrekt och uppdaterad information, det är dock inte en garanti på att all information är fullständig eller aktuell.

Läs alltid bipackssedeln innan användning! Rådgör med legitimerad veterinär eller farmaceut vid minsta osäkerhet För information om djurläkemedlet läs vidare på fass.se.

Fästingar från andra varumärken

AdTab. 48 mg, tuggtabletter för katt (> 2–8 kg) - 3 st, tuggtablett

Fästingar från Elanco Denmark

Se vad Elanco Denmark har inom Fästingar.
Frontline Homeguard Hushållsspray mot Parasiter & Ohyra - 250 ml

Fästingar från Boehringer Ingelheim

Visa produkter inom Fästingar från Boehringer Ingelheim.
Scalibor® vet. Medicinskt Halsband 1,0 g, för Hund - 1 st x 1,0 g

Fästingar från MSD

Missa inga bra priser på Fästingar från MSD.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023