Sidan innehåller annonslänkar

Magic Moose Hundglass - 1x120g

Beställ Magic Moose Hundglass - 1x120g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Magic Moose Hundglass - 1x120g inom kategorin Färskfoder.

Produktinformation

Hundglass med smak av älg från Hugo & Celine är tillvderkad på 100% naturlig svensk råvara i deras fabrik i Karlshamn. En rolig, god och svalkande produkt som hundarna kommer älska speciellt de varma sommardagarna, eller som ett festligt inslag på kalas med sina 4-fota vänner.

Hundglassarna tillagas på laktosfri, naturell yoghurt och i smakfulla premiumråvaror som älg, lax, anka och oxlever. Glassarna innehåller inga tillsatser, vitt socker eller laktos.

  Tänk att glassen ska ses som en "treat" och inte som ersättning för en måltid. Äter hunden flera glassar per dag så är det bäst att ta en extra prommenad/löprunda.

Glassen kan ges till både valp och vuxna hundar. Denna glass är smaksatt med älgfärs, men tillverkas bara i ett mindre parti så passa på innan den tar slut.

  OBS! Glassen går endast att köpa om 6 x 120g minimum Hundglass för både valp och vuxen hund Smaksatt med älgfärs Svalkandé varma sommardagar Mjölk och mejeriprodukter (laktosfri turkisk- & naturell yoghurt) 76% Kött och animaliska biprodukter (älgfärs) 18% Socker (agavesirap & kokossocker) 6% Vattenhalt 77,8% Kvävefria extraktivämnen 9,78% Proteinhalt 6,58% Fett 5% Askhalt 0,8% Växttråd .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Färskfoder från andra varumärken

Upp till 33% rabatt
Glasspaket gratis kylväska - Disco Duck

Färskfoder från FirstVet

Visa produkter inom Färskfoder från FirstVet.
Upp till 33% rabatt
Glasspaket med Gratis Kylväska - Disco Duck

Färskfoder från Hugo & Celine

Här har vi samlat Färskfoder från Hugo & Celine.
Upp till 20% rabatt
Kattfoder Köttkorv med Kyckling - 10x250g

Färskfoder från Vom og Hundemat

Visa produkter inom Färskfoder från Vom og Hundemat.
Hellä®  Nöt - 3 kg

Färskfoder från MUSH

Visa produkter inom Färskfoder från MUSH.
Kattmat Mush Vaisto Gul Frystorkat, 250 g

Färskfoder från Mush BARF

Se produkter inom Färskfoder från Mush BARF.
Pondus NGL Lila Storkorv - 3 st x 5 kg

Färskfoder från Pondus

Utforska allt inom Färskfoder från Pondus.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023