Sidan innehåller annonslänkar

Mush Vaisto Gris-Nöt-Lax (10 kg)

Beställ Mush Vaisto Gris-Nöt-Lax (10 kg) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Mush Vaisto Gris-Nöt-Lax (10 kg) inom kategorin Färskfoder BARF.

Produktinformation

Mush Vaisto Gris-Nöt-Lax Köttbullar 3 kgDetta färskfoder är ett komplett helfoder som passar för vuxna hundar. Fodret är baserat på gris, nöt och lax, och innehåller både kött, organ och ben.Tack vare att detta fodret har tre olika proteinkällor så är fodret rikt på aminosyror och mineraler.Mush Vaisto Gris-Nöt-Lax är helt fritt från onödiga tillsatser såsom konserveringsmedel och spannmål.Detta foder är format som köttbullar som väger ca 25 gram styck.

Detta gör det mycket lätt för dig att ge rätt mängd till din hund - även om du har en liten ras.Rekommenderad daglig giva för detta helfoder är ca 2% av hundens kroppsvikt per dag.LeveransinformationDu behöver köpa minst 3 x 3 kg för att vi ska kunna bevara kylan under leveransen. Vi skickar våra leveranser av frysfoder måndag, tisdag och onsdag för att undrika att paketet blir stående på en terminal under helgen. .

Produkter från kända varumärken
Burar och Väskor

Burar och Väskor från Pluto Premium

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Magnussons

Se alla produkter
Agility

Agility från Trixie

Se alla produkter
Hundskor

Hundskor från Rukka

Se alla produkter