Monster Dog Dental Chew Grain Free Chicken Large (28-pack)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Monster Dog Dental Chew Grain Free Chicken LargeGoda kyckling dentalstick för stora hundarHär är årets godaste present till din hund!Smaskiga dentalsticks med smak av kyckling från Monster som dessutom främjar hundens andedräkt & munhälsa.Dessa dentalsticks från Monster har en läker smak av kyckling som gör dem till en storfavorit hos de flesta hundar!Monster Dog Dental Chew Grain Free Chicken, Large är inte bara goda för hunden att tugga på, dem kan dessutom motverka tandsten och plack hos din hund!Egenskaper Monster Dog Dental Chew Grain Free Chicken LargeKycklingsmakDentalstickFrämjar hundens munhälsa & andedräktStora hundar* Kom ihåg att dental sticks skall ges som ett litet extra komplement till en hälsosam kost Det ersätter inte hundens måltider. .

Dentaltugg från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Monster Dog Dental Chew Lamb Small (7-pack)

Dentaltugg från Monster Pet Food

Visa produkter inom Dentaltugg från Monster Pet Food.
Whimzees Stix M 14 st

Dentaltugg från Whimzees

Här har vi samlat Dentaltugg från Whimzees.
Garden Bites Toby Toothbrush S 500 g

Dentaltugg från Garden Bites

Se vad Garden Bites har inom Dentaltugg.
Upp till 9% rabatt
Pedigree Dentastix S 4x28-pack

Dentaltugg från Pedigree

Utforska allt inom Dentaltugg från Pedigree.
Dogsee Chew Puffies 70 g

Dentaltugg från Dogsee Chew

Här har vi samlat Dentaltugg från Dogsee Chew.
Aptus Bucadog Tuggbitar (L)

Dentaltugg från Aptus

Utforska allt inom Dentaltugg från Aptus.

Se gärna också

Specific Dog CT-DC-S Dental Chew Small 5x40 g

Specific Dog CT-DC-S Dental Chew Small 5x40 gDe här tuggpinnarna är särskilt tillverkade för att hjälpa små hundar hålla sina tänder rena. Tuggpinnarna kommer i ett praktiskt 4-pack med fyra tuggpinnar som väger 40 gram styck.Specific Dog CT-DC-S Dental Chews har en särskild struktur och uppbyggnad som hjälper till att rengöra hundens tänder på ett rent mekaniskt sätt. Tuggpinnarna innehåller även flera ingredienser som hjälper till att skapa en bättre munhälsa och minska uppkomsten av plack och tandsten.Hexametafosfat - hjälper till att binda kalcium i salivet - detta hindrar bildningen av plackC-vitamin - minskar bildningen av bakterier i hundens munSjögräs - minskar uppkomsten av både plack och tandsten samtidigt som det främjar en bättre andedräktGrönt te-extrakt och eukalyptusolja - dessa ingredienser är tillsatta för att hjälpa till att skapa en bättre andedräktTuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024