Sidan innehåller annonslänkar

Aptus Bucadog Tuggbitar (S)

Jämför produkt Aptus Bucadog Tuggbitar (S) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aptus Bucadog Tuggbitar (S) i kategorin Dentaltugg här hos oss.

Produktinformation

EgenskaperUpprätthåller god munhygien hos hundar. Aptus Bucadog tuggbitar minskar bildningen av plack, motverkar dålig andedräkt och upprätthåller även jämvikten i munnens normala mikroflora.

Tuggbitarna, som är tillverkade av kollagen, ger ett naturligt tuggmotstånd. Smakligheten ökar tack vare inblandning av malt.BruksanvisningAvsedd för hundar med en vikt över 20kg.

Efter att tandsten avlägsnats rekommenderas Bucadog tuggbitar profylaktiskt dagligen. Tuggbitarna kan ges tillsammans med Aptus Bucadog tandpasta.FörpackningNettovikt 141gBruksanvisningBucadog tuggbitar kan ges dagligen och kan med fördel kombineras med Bucadog tandpasta.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning.

Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!

Se även andra produkter från Dentaltugg

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tuggleksaker

Tuggleksaker från Little&Bigger

Se alla produkter
Parasiter

Parasiter från SVA

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från Bozita

Se alla produkter
Hundben

Hundben från 2Pets

Se alla produkter