Sidan innehåller annonslänkar

Aptus Bucadog Tuggbitar (L)

Beställ Aptus Bucadog Tuggbitar (L) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aptus Bucadog Tuggbitar (L) inom kategorin Dentaltugg.

Produktinformation

EgenskaperUpprätthåller god munhygien hos hundar. Aptus Bucadog tuggbitar minskar bildningen av plack, motverkar dålig andedräkt och upprätthåller även jämvikten i munnens normala mikroflora.

Tuggbitarna, som är tillverkade av kollagen, ger ett naturligt tuggmotstånd. Smakligheten ökar tack vare inblandning av malt.BruksanvisningAvsedd för hundar med en vikt över 20kg.

Efter att tandsten avlägsnats rekommenderas Bucadog tuggbitar profylaktiskt dagligen. Tuggbitarna kan ges tillsammans med Aptus Bucadog tandpasta.FörpackningNettovikt 141gBruksanvisningBucadog tuggbitar kan ges dagligen och kan med fördel kombineras med Bucadog tandpasta.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning.

Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!

Se även andra produkter från Dentaltugg

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Matskålar

Matskålar från Trixie

Se alla produkter
Kattoaletter

Kattoaletter från Moderna

Se alla produkter
Hundreflexer

Hundreflexer från Hurtta

Se alla produkter
Vattenfontäner till katt

Vattenfontäner till katt från Catit

Se alla produkter