Cykelkorgar

7 Produkter
Här finns produkter i kategorin Cykelkorgar. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Cykelkorgar. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Cykelkorgar.
Sortera

Cykelkorgar

Hitta produkter inom kategorin Cykelkorgar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Cykelkorgar.

Cykelkorgen är en korg som används som bagageutrymme på cyklar. Cykelkorgar sitter vanligtvis på styrstången eller pakethållaren. De tillverkas i olika material, men metall är vanligast. Korgar på styret är vanligare på äldre cyklar, dels för att nyare cyklar ofta har broms- och växelslangar som sitter i vägen. En annan anledning är att det har det blivit vanligare med cykelväskor. Vissa korgar har tunna metallstänger med stora öppningar så att framlyktan skall kunna lysa igenom. Eftersom framlyktan dock kan vara i vägen när man packar korgen, så är det även vanligt att lyktan monteras på framgaffeln istället.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Cykelkorg med nät för pakethållare - Cykelkorg för pakethållare