Sidan innehåller annonslänkar

Lounge Scandinavia Hundbädd Beige (S)

Beställ Lounge Scandinavia Hundbädd Beige (S) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Lounge Scandinavia Hundbädd Beige (S) inom kategorin CalmBed.

Produktinformation

Lounge Scandinavia Hundbädd Beige - En bekväm och stilren hundbäddLounge Scandinavia Hundbädd i beige ger din hund en trygg och bekväm viloplats.Bädden är tillverkad av ett mjukt och bekvämt material, med en skyddande, mjuk kant som ger ett extra stöd åt hundens nacke. Den har en stilren Dansk Design som passar in i alla typer av heminredning. Bädden använder sig av Calming bed-teknologi, vilket är perfekt för hundar som är stressade eller oroliga.

Detta unika koncept är baserat på hundens naturliga instinkt att vilja krypa ihop och känna sig trygg och skyddad.Lounge Scandinavia Hundbädd i beige finns i flera storlekar och passar både små och stora hundar. Dessutom är den enkel att rengöra och tvätta, vilket gör detta till en perfekt hundsäng för din pälskling. Kan maskintvättas*Storlek S 50 cmM 70 cmL 90 cm .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

CalmBed från andra varumärken

Lounge Scandinavia Hundbädd Beige (L)

CalmBed från Lounge Scandinavia

Missa inga bra priser på CalmBed från Lounge Scandinavia.
Kerbl Fluffy Hundbädd Vit (80 x 60 cm)

CalmBed från Kerbl

Visa produkter inom CalmBed från Kerbl.
Trixie Harvey Hundbädd Ljusgrå (50 cm)

CalmBed från Trixie

Missa inga bra priser på CalmBed från Trixie.

Se gärna också

Trixie Harvey Hundbädd Ljusgrå (60 cm)

Trixie Harvey Hundbädd LjusgråDenna runda hundbädden är riktigt mjuk och mysig - nästan ett måste i varje hunds hem, skulle vi säga! Bädden är täckt i långhårigt plyschmaterial och fylld med mjuk, fluffig stoppning.Bädden är svart längst in, och nästan vit längst ut på "pälsen" vilket ger ett vackert ljusgrått intryck.Både överdrag och stoppning består av polyester. Innerkudden kan tvättas för hand, och överdraget kan köras i maskin på 30 grader skontvätt.Undertill är Trixie Harvey Hundbädd försedd med ett antislip-material som gör att den står stadigt på golvet utan att glida omkring. 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023