Sidan innehåller annonslänkar

Lounge Scandinavia Calm Hundbädd Mörkgrå (L)

Jämför produkt Lounge Scandinavia Calm Hundbädd Mörkgrå (L) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Lounge Scandinavia Calm Hundbädd Mörkgrå (L) i kategorin CalmBed här hos oss.

Produktinformation

Lounge Scandinavia Calm Hundbädd Mörkgrå - För Lugn och KomfortMotverka stress och ångest med Lounge Scandinavia Calm Hundbädd i Mörkgrå, inspirerad av hundens naturliga instinkt att söka trygghet. De upphöjda kanterna skapar en säker plats där din hund kan känna sig skyddad och lugn under stressiga och oroliga stunder.NyckelfunktionerSkyddande Design Upphöjda kanter ger din hund en känsla av skydd och trygghet, vilket är särskilt fördelaktigt för att lugna ner stress och oro.Komfort Lounge Scandinavia Calm Hundbädd Mörkgrå är fylld med exklusiv PP-bomull känd för sin otroliga mjukhet.

Materialet formar sig efter din hunds kropp, vilket skapar en djup och avslappnad sömnupplevelse - som att sova på ett moln.Ledavlastning Den mjuka PP-bomullen formar sig inte bara efter kroppen utan avlastar också hundens leder och muskler, vilket minskar smärta. De upphöjda kanterna fungerar som en kudde och ger extra stöd för nacke och ryggrad, vilket ger din hund en behaglig och smärtfri sömn.Lätt att Underhålla Lounge Scandinavia Calm Hundbädd är utrustad med ett avtagbart och maskintvättbart överdrag, vilket gör rengöring och underhåll enkelt.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

CalmBed från andra varumärken

Lounge Scandinavia Hundbädd Beige (L)

CalmBed från Lounge Scandinavia

Missa inga bra priser på CalmBed från Lounge Scandinavia.
Kerbl Fluffy Hundbädd Vit (80 x 60 cm)

CalmBed från Kerbl

Visa produkter inom CalmBed från Kerbl.
Trixie Harvey Hundbädd Ljusgrå (50 cm)

CalmBed från Trixie

Missa inga bra priser på CalmBed från Trixie.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023