Man & Svansborste till Häst - Man & Svans Svart

Beställ Man & Svansborste till Häst - Man & Svans Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Man & Svansborste till Häst - Man & Svans Svart inom kategorin Borstar och Skrapor.

Produktinformation

Praktisk borste som används specifikt för man och svans på din häst. Gör håret skindande, fritt från tovor och håller smuts borta.

För en del i hästens viktiga pälsvård.  Specifikt anpassad för håret på man och svans. Utreder, gör håret skinande och tarr bort smuts.

Se gärna också

Flugäggskniv till Häst - Svart Flugäggskniv

Bespara din häst från att infesteras av flugäggen onödigt mycket genom attt eliminera dem med denna flugäggskniv som är designad för att följsamt följa hästens anatomi.  Minimera flugägg under säsongen.  Anatomiskt utformad efter hästens linjer så att elimineringen blir enkel.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Acana

Se alla produkter
Klövjeväskor

Klövjeväskor från RuffWear

Se alla produkter
Pellets

Pellets från Oxbow

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Monster Pet Food

Se alla produkter