Sidan innehåller annonslänkar

Arma Fleece Gummiboots - FULL

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tåliga gummistövlar med fleece som skyddar mot kyla, slitage, skrap eller stötar. Karborre fram för lätt fästning.

Kommer i färgen svart.  Gummistövlar som skyddar mot slitage eller skador. Tål väta och är varma genom fleece på insidan.

Boots från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Air Flow Fetlock Boots - L / Brun

Boots från Back on Track

Här har vi samlat Boots från Back on Track.
Arma Gummiboots - COB

Boots från NAF

Se produkter inom Boots från NAF.
Arma Fleece Gummiboots - COB

Boots från Shires

Visa produkter inom Boots från Shires.

Se gärna också

Air Flow Fetlock Boots - M / Brun

Airflow Light Mesh Bakskydd är ett par bakbensskydd med Airtech och 3D mesh-teknologi för maximal andningsförmåga, ventilation och styrka. Anatomisk passform vid kotan för bästa komfort och skydd som inte stör hästens naturliga rörelsemönster. Ytterskalet är starkt och hållbart för att skydda hästen från hårda slag och strykningar. Kraftig kardborreknäppning säkerställer en perfekt passform och gör att skydden sitter stabilt på plats under alla aktiviteter.   Welltex®-teknologi i innerfodret för att stimulera blodgenomströmningen och stödja senor och ligament under aktivitet. Kan vara hjälpsamt som extra support vid uppvärmning, prestation och återhämtning, samt kan lindra problem med sträckningar, svullnader kring kotleden, artros och inflammationer.   Perfekta att matcha med senskydden Airflow Tendon Boots! Du finner dem här.   Vad är Welltex? Welltex®-teknologin innehåller en unik sammansättning av naturliga mineraler. Mineralerna fångar upp kroppsvärme och omvandlar den till långvågig infraröd energi, som reflekteras tillbaka till hud, leder och muskler. Infraröd energi är känd för sin förmåga att öka blodcirkulationen, något som kan vara hjälpsamt under återhämtning från skador, vid förslitningar, inflammationer eller spända muskler. OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om varan tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall Airtech och 3D Mesh. Welltex®-teknologi. Anatomisk och följsam passform. Starkt och hållbart ytterskal. Kraftigt kardborrespänne.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024