Sidan innehåller annonslänkar

Aktiveringboll i gummi - L

Jämför produkt Aktiveringboll i gummi - L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aktiveringboll i gummi - L i kategorin Bollar här hos oss.

Produktinformation

Extremt hållbar aktiveringsboll som passar perfekt till apportering. Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen.

Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Produkten finns i följande färger Rosa, orange, blå och grön Vid beställning går det inte att beställa färg.

Aktiverar din hund. Perfekt leksak till apportering. .

Se gärna också

Grinz - Large / Blå

Denna boll från Rogz är lagom mjuk så att den inte skadar hundens tänder, men ändå tillräckligt fast för att den ska studsa när du slänger iväg den. Kasta iväg den och låt hunden jaga efter den, eller fyll den med godis och låt hunden få jobba lite för att komma åt godbitarna. Bollen flyter även på vattnet, så ta med den när det är dags för lite vattenlek.   Glöm inte ta ett snyggt kort på din hund om bollen skulle hamna rätt i munnen. Snyggare flin får man leta efter. Finns i flera färger och storlekar som passsar de flesta hundar.   Produkten erbjuds i följande storlekar: Small     4,9 cm Medium     6,4 cm Large     7,8 cm Rolig boll som både tål att slängas iväg som att ligga och tugga på. Flyter på vattnet, perfekt när man är på stranden.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Bollar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Träningsgodis

Träningsgodis från Trick & Treat

Se alla produkter
Hundsängar

Hundsängar från Trixie

Se alla produkter
Koppel

Koppel från Aveo

Se alla produkter
Koppel

Koppel från Non-Stop

Se alla produkter