Sidan innehåller annonslänkar

AllSafe Harness Krocktestad Bilsele - L

Beställ AllSafe Harness Krocktestad Bilsele - L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AllSafe Harness Krocktestad Bilsele - L inom kategorin Bilselar.

Produktinformation

Bilsele från MIMSafe till transport av din hund i baksätet. Selen är krocktestad, fungerar i alla bilar samt tillåter hunden att ligga ner eller sitta upp under färden.

Den reflekterande selen är gjord i vadderat nylon och är fullt justerbar för att passa just din hunds individuella mått, vilket ger en ökat säkerhet.  Storlek sele Vikt hund (kg) S 0 - 15 kg M 15 - 30 kg L 30 - 55 kg XL >55 kg    En av de säkraste selarna i världen som dessutom är krocktestad. Lätt att klä på och av, ergonomisk utformning.

Justerbar för att passa just din hunds individuella mått. Tillåter hunden att sitta upp eller ligga ned under transporten. .

Se gärna också

Bilsele Dog Protect - Large

Gör bilfärden säkrare för din hund med denna bilsele från Trixie! Selen passar de flesta biltyper och fästes enkelt i bilbältet. Tillverkad av mjuk nylon och har extra vaddering runt hals, bröst och mage som gör den extra bekväm för hunden. Kan även användas som vanlig promenadsele och är utrustad med reflex för att öka synligheten i mörker. Även enkel att ta på och av.   Finns i olika storlekar:  Small, 40-55cm/20mm Medium, 50-65cm/20mm Large, 65-80cm/25mm Ökar säkerheten för din hund vi bilfärd.  Passar de flesta biltyper.  Vaddering gör selen bekväm för hunden att bära.  Kan även användas som promenadsele.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Bilselar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Rengöring och Städ

Rengöring och Städ från Trixie

Se alla produkter
Akvarietillbehör

Akvarietillbehör från Eheim

Se alla produkter
Träningsgodis

Träningsgodis från Trick & Treat

Se alla produkter
Dragleksaker

Dragleksaker från Bark-a-Boo

Se alla produkter