Sidan innehåller annonslänkar

Bilsäte för hund

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Detta är ett bilsäte för hund som gör bilresan säkrare och bekvämare för din fyrbenta vän. Sätet är upphöjt vilket ger hunden möjlighet att titta ut under färden.

Spänns enkelt fast med hjälp av bilens säkerhetsbälte. Denna stol skyddar även din bil från smuts, klösmärken och annat som kan orsakas av tassar och klor.

På sätet finns även ett fäste för bilsele som ökar säkerheten för hunden.   Bilstolen har måtten 45x39x42 cm och passar små hundar upp till 8 kg.

Produkten kommer med ett fäste som man kan koppla fast hunden eller katten i. Ökar bekvämligheten och säkerheten för din hund.  Upphöjd dyna ger hunden möjlighet att titta ut under färden.  Spänns fast med hjälp av bilens säkerhetsbälte.  Skyddar din bil mot smits klösmärken och annat som tassar och klor kan orsaka. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024