Sidan innehåller annonslänkar

Trixie Bilbur Dubbel Aluminium 93x88x69 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Trixie dubbel hundbur i aluminium - Säker och bekväm transport för två hundarTrixie dubbel hundbur i aluminium, är en robust och säker bil- transportbur som är perfekt för två hundar.Buren är tillverkad av en stark, stabil aluminiumram och har en avtagbar avdelare som gör att du kan använda den för en eller två hundar.Trixie dubbel hundbur har breda, luftiga galler som ger god ventilation och utsikt för hundarna. Det har också en säkerhetslås och velcroband som håller buren på plats i bilen.

Bilburar från andra varumärken

Artfex Hundbur (L)

Bilburar från Artfex

Här har vi samlat Bilburar från Artfex.
4Pets ECO 3 Bilbur (L)

Bilburar från 4Pets

Här har vi samlat Bilburar från 4Pets.
Trixie Bil Skyddsnät Silver & Svart

Bilburar från Trixie

Utforska allt inom Bilburar från Trixie.
Mim Care2 Transportbur Gul (Grå  Medium)

Bilburar från MiM

Utforska allt inom Bilburar från MiM.

Se gärna också

4Pets ECO 22 Bilbur Large

4Pets ECO 22 Bilbur LargeDetta är en krocktestad och godkänd bilbur i dubbelmodell som passar för 2 stycken hundar av medelstora raser såsom Shetland Sheepdogs eller Border Collies.Buren har trägolv och hörn som är förstärkta med fiberglas. Den är lätt att sätta ihop och är tillverkad av enbart giftfria material!Specifikationer:Krocktestad och godkänd av TÜV SÜD GermanyIPS (Impact Protection System) i bakre väggenHöjd: 66 cmBredd: 96,5 cmDjup: 93,5 cmBurens vikt: 34,3 kgMaxvikt hund: 2 x 35 kg

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024