Sidan innehåller annonslänkar

Lastgaller till bil - Lastgaller för bil

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lastgaller för bil som gör transport av djur och föremål i bagageutrymmet säkrare. Gallret fästs enkelt bakom nackstödet och är fullt justerbart i både bredd och höjd vilket gör att det passar för de flesta bilmodeller.

Då gallret är tillverkat av plast och aluminium hålls även vikten nere.    Höjd 34-48 cm, Bredd 96-163 cm Ökar säkerheten för både människor och djur i bilen.  Enkelt att montera upp och ner.  Fullt justerbar i bredd och höjd. .

Bilburar från andra varumärken

Artfex Hundbur (L)

Bilburar från Artfex

Här har vi samlat Bilburar från Artfex.
4Pets ECO 3 Bilbur (L)

Bilburar från 4Pets

Här har vi samlat Bilburar från 4Pets.
Trixie Bilbur Aluminium Svart (L)

Bilburar från Trixie

Se produkter inom Bilburar från Trixie.
Mim Care2 Transportbur Gul (Grå  Medium)

Bilburar från MiM

Utforska allt inom Bilburar från MiM.
Svensk Krocktestad Bilbur till Hund - L

Bilburar från Flexxy

Se vad Flexxy har inom Bilburar.
Krocktestad Transportbur Care2 - Large / Grå

Bilburar från MIMsafe

Utforska allt inom Bilburar från MIMsafe.

Se gärna också

Trixie Bilbur Aluminium Svart (L)

Trixie hundbur i aluminium - Säker och bekväm transport för din hundTrixie hundbur i aluminium är en robust och lättbur som är perfekt när din hund skall åka med i bilen. Buren har en stabil aluminiumram och breda, luftiga galler som ger god ventilation och utsikt för hunden. Det har också en säkerhetslås och velcroband som håller buren på plats i bilen.Trixie hundbur i aluminium levereras med en avtagbar och tvättbar madrass.Letar du efter en säker hundbur i aluminium? -Trixie hundbur i aluminium!Säker och bekväm transport för din hundRobust och lätt transportburBreda, luftiga gallerSäkerhetslås och velcrobandAvtagbar och tvättbar madrassSpecifikationer Trixie hundbur i aluminium:Storlek: Finns i fyra storlekarFärg: SvartMaterial: AluminiumStorlekar:S: Bredd 48 x Höjd 56 x Djup 61 cm, rekommenderad storlek t.ex. jackrussellterrier, dvärgpinscherM: Bredd 55 x Höjd 61 x Djup 74 cm, rekommenderad storlek t.ex. whippet, basenji, beagle, rävterrierM-L: Bredd 61 x Höjd 65 x Djup 86 cm, rekommenderad storlek t.ex. bordercollie, pinscher, collie, australisk herdehundL: Bredd 92 x Höjd 64 x Djup 78 cm, rekommenderad storlek t.ex. labrador retriever, boxer, setter, stort pudel

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024