Sidan innehåller annonslänkar

Artfex Hundbur (L)

Jämför produkt Artfex Hundbur (L) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Artfex Hundbur (L) i kategorin Bilburar här hos oss.

Produktinformation

Artfex HundburSäker, krocktestad och bekväm - Transportburen från Artfex får bäst i test av Tekninkens världDenna storfavorit från Artfex har både en evakueringslucka och gasdämpare för luckan. Buren är skrammelfri och är försedd med ett lås på framsidan, 2 nycklar medföljer.Artfex transportbur är krocksäker i kombination med säkerhetsselen som säljes separat.Välj vilken sida du vill ha transportburen och montera därefter enkelt upp den.

Din hund kommer att älska att ligga och mysa tryggt i sin bur medan ni är ute på vägarna.Visste du att en del hundar faktiskt blir lugnare i bilen när dem sitter i en transportbur? Dem flesta hundarna lägger sig till rätta och vilar direkt när dem hoppar in i hundburen.Artfex singelbur fick Bäst i Test av Teknikens Värld i deras hundburstest 2016. Se enfilmsnutt hur buren ser ut och fugerar HÄREgenskaper Artfex HundburEvakueringslucka Gasdämpare för luckanSäker transportbur för hundVunnti bäst i testFinns i flera storlekar Medföljer1 gasdämpare1 låskolv + 2 nycklar2 spännbandMonteringsanvisning .

Se även andra produkter från Bilburar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundväskor

Hundväskor från Basic

Se alla produkter
Klösmöbler

Klösmöbler från Trixie

Se alla produkter
Hundbollar

Hundbollar från Trixie

Se alla produkter
Matskålar

Matskålar från Aveo

Se alla produkter