Sidan innehåller annonslänkar

Artfex Hundbur (L)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Artfex HundburSäker, krocktestad och bekväm - Transportburen från Artfex får bäst i test av Tekninkens världDenna storfavorit från Artfex har både en evakueringslucka och gasdämpare för luckan. Buren är skrammelfri och är försedd med ett lås på framsidan, 2 nycklar medföljer.Artfex transportbur är krocksäker i kombination med säkerhetsselen som säljes separat.Välj vilken sida du vill ha transportburen och montera därefter enkelt upp den.

Din hund kommer att älska att ligga och mysa tryggt i sin bur medan ni är ute på vägarna.Visste du att en del hundar faktiskt blir lugnare i bilen när dem sitter i en transportbur? Dem flesta hundarna lägger sig till rätta och vilar direkt när dem hoppar in i hundburen.Artfex singelbur fick Bäst i Test av Teknikens Värld i deras hundburstest 2016. Se enfilmsnutt hur buren ser ut och fugerar HÄREgenskaper Artfex HundburEvakueringslucka Gasdämpare för luckanSäker transportbur för hundVunnti bäst i testFinns i flera storlekar Medföljer1 gasdämpare1 låskolv + 2 nycklar2 spännbandMonteringsanvisning .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Bilburar från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
Trixie Bilskydd för Bagage Beige & Svart

Bilburar från Trixie

Utforska allt inom Bilburar från Trixie.
4Pets Box Lås

Bilburar från 4Pets

Här har vi samlat Bilburar från 4Pets.
Basic Travel Bilhammock

Bilburar från Basic

Se vad Basic har inom Bilburar.
Artfex Hundbur (L)

Bilburar från Artfex

Här har vi samlat Bilburar från Artfex.
Mim Variocage Enkel (L)

Bilburar från MiM

Här har vi samlat Bilburar från MiM.
VarioCage Compact - L

Bilburar från MIMsafe

Utforska allt inom Bilburar från MIMsafe.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024