SSL
Sidan innehåller annonslänkar
4Pets

4Pets ECO 22 Bilbur Large

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

4Pets ECO 22 Bilbur LargeDetta är en krocktestad och godkänd bilbur i dubbelmodell som passar för 2 stycken hundar av medelstora raser såsom Shetland Sheepdogs eller Border Collies.Buren har trägolv och hörn som är förstärkta med fiberglas. Den är lätt att sätta ihop och är tillverkad av enbart giftfria material!SpecifikationerKrocktestad och godkänd av TÜV SÜD GermanyIPS (Impact Protection System) i bakre väggenHöjd 66 cmBredd 96,5 cmDjup 93,5 cmBurens vikt 34,3 kgMaxvikt hund 2 x 35 kg


Jämför produkt 4Pets ECO 22 Bilbur Large online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten 4Pets ECO 22 Bilbur Large i kategorin Bilburar här hos oss.

Kategori: Bilburar
Artikelnummer: 118630
Visa fler

Från kunskapsbanken

Eco

ECO eller Eco kan syfta på: ECO-klassificering – ett klassificeringssystem for schacköppningar Goma 2 eco – ett sprängämne Eco Örebro – en basketklubb ECO-92 – en FN-konferens i Rio de Janeiro 1992 Eco-driving – en bränslebesparande körteknik Eco (valuta) - är den framtida valutan för medlemmarna i ECOWAS som planeras för 2020. ECO Economic Cooperation Organization - en samarbetsorganisation för stater i Syd-, Väst- och Centralasien.