Sidan innehåller annonslänkar

All For Paws Dog Bilsele (M)

Jämför produkt All For Paws Dog Bilsele (M) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten All For Paws Dog Bilsele (M) i kategorin Bilbälte hund här hos oss.

Produktinformation

All For Paws Dog BilseleDenna bilselen är bekväm för din hund tack vare det vadderade bröstpartiet, och ser till så att hunden är säkrad i bilen, vid exempelvis en inbromsning. Den säkerställer också att din hund inte kan promenera runt i bilen under färd.All For Paws Dog Bilsele är justerbar på 5 olika ställen så att du kan se till att den passar just din hund.

Bilbälte hund från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
Kurgo Direct To Seat Belt Swivel Fäste för Bilsele Blå

Bilbälte hund från Kurgo

Utforska allt inom Bilbälte hund från Kurgo.
Trixie Universal Bilsele

Bilbälte hund från Trixie

Utforska allt inom Bilbälte hund från Trixie.
Rukka Car Bilsele Svart (L)

Bilbälte hund från Rukka

Missa inga bra priser på Bilbälte hund från Rukka.
Feel Active Bilsele Svart (M)

Bilbälte hund från Feel Active

Utforska allt inom Bilbälte hund från Feel Active.
MiM All Safe extra Bilbältesfäste

Bilbälte hund från MiM

Utforska allt inom Bilbälte hund från MiM.
All For Paws Dog Bilsele (L)

Bilbälte hund från All For Paws

Se vad All For Paws har inom Bilbälte hund.

Se gärna också

Hurtta Travel Harness ECO Bilsele Svart (0-5 kg)

Optimal säkerhet och komfort med Hurtta Travel Harness ECO Bilsele SvartDenna sele är tillverkad av robusta material såsom PES, neopren, nylon, rostfritt och stål. En inbyggd reflex ökar synligheten under mörka förhållanden, perfekt för kvällspromenader efter resan. Selen är även utrustad med ett praktiskt handtag på ryggen sam en praktisk D-ring så att du enkelt kan koppla hunden när ni lämnar bilen. Den är dessutom enkel att ta av- och på -Praktiskt!Hurtta Travel Harness ECO Bilsele Svart har extra slitstarka partier runt halsen under magen och över ryggen för maximal stabilitet och säkerhet.Hurtta Travel Harness ECO Bilsele Svart fästes enkelt i bilbältet och passar nästan alla bilmodeller. Den är tillverkad av upp till 40% återvunnet material, vilket gör den till ett bra val både för din hund och miljön. Välj rätt storlek med hjälp av vår storleksguide, och anpassa selen efter din hunds kroppstyp. Justera enkelt passformen runt halsen, bröstet och midjan med hjälp av de justerbara fästerna.Tvättråd:Handtvätt rekommenderas

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023