Sidan innehåller annonslänkar

All For Paws Dog Bilsele (L)

Jämför produkt All For Paws Dog Bilsele (L) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten All For Paws Dog Bilsele (L) i kategorin Bilbälte hund här hos oss.

Produktinformation

All For Paws Dog BilseleDenna bilselen är bekväm för din hund tack vare det vadderade bröstpartiet, och ser till så att hunden är säkrad i bilen, vid exempelvis en inbromsning. Den säkerställer också att din hund inte kan promenera runt i bilen under färd.All For Paws Dog Bilsele är justerbar på 5 olika ställen så att du kan se till att den passar just din hund.

Bilbälte hund från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
Kurgo Direct To Seat Belt Swivel Fäste för Bilsele Blå

Bilbälte hund från Kurgo

Utforska allt inom Bilbälte hund från Kurgo.
Trixie Universal Bilsele

Bilbälte hund från Trixie

Utforska allt inom Bilbälte hund från Trixie.
Rukka Car Bilsele Svart (L)

Bilbälte hund från Rukka

Missa inga bra priser på Bilbälte hund från Rukka.
Feel Active Bilsele Svart (M)

Bilbälte hund från Feel Active

Utforska allt inom Bilbälte hund från Feel Active.
MiM All Safe extra Bilbältesfäste

Bilbälte hund från MiM

Utforska allt inom Bilbälte hund från MiM.
All For Paws Dog Bilsele (L)

Bilbälte hund från All For Paws

Se vad All For Paws har inom Bilbälte hund.

Se gärna också

MiM All Safe Bilsele (L)

MiM Allsafe är en bilsele som är krocktestad och godkänd i Sverige. Selen fäster du enkelt i bilens vanliga säkerhetsbälte, den går alltså att använda i alla bilar! Allsafe sitter som en Y-sele och försedd med slitstarkt skumgummifoder vid hundens bringa vilket förhindrar skav. Selen går även utmärkt att använda som vanlig promenad- eller spårsele.Finns i storlekarna:1-15 kg15-30 kg30-55 kg55+ kgHär kan du läsa mer om hur selen används! Vi tycker att det är en självklarhet att även hunden ska åka säkert under bilresan. Dessutom innebär en lös hund i bilen en stor fara för både passagerare och andra trafikanter. Lösa föremål i bilen ökar snabbt i vikt vid en krock, detta gäller givetvis även hundar. Här är en tabell som NTF (Nationalföreningen för trafiksäkerhetens främjande) sammanställde år 2008:Hundens vikt Vikt vid krock 50km/h Vikt vid krock 90km/h2 kg 80 kg 256 kg6 kg 240 kg 768 kg15 kg 600 kg 1920 kg30 kg 1200 kg 3840 kg65 kg 2600 kg 8320 kg AnvändningKrocktestad och godkänd bilsele för hund

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023