Produktinformation

EgenskaperMultiva® Calming tillåter och hjälper djuren att anpassa sig till den aktuella stressfaktorn och därmed minska förekomensten av onänskade beteenden. Calming rekommenderas att användas vid tillfälliga siturationer (ev.

veterinärbesök, bilåkning, nyår) eller som långsiktig behandling (ex.separationsångest, byte av bostad, vistelse på djurpensionat).

Däremot rekommenderas alltid att träna bort stressrelaterade situation i första hand. Calming kommer inte ändra din hund eller katts personlighet eller energinivå och är säker att använda då den inte har några dokumenterade biverningar.

Förvaras torrt i rumstemperatur, undvik direkt solljus.Multiva® Calming har en innovativ sammansättning som innehåller en kombination av ämnen som bidrar till att limdra stress och oro. Några av dess verksamma beståndsdelar ärL-Theanin är en naturligt förekommande aminosyra i bl.a.

gönt te. L-Theanin gymmar produktionen av andra aminosror med lugnande egenskaper.Calostrum lugnande komplex som är utvunnen ur råmjölkproteiner.

Innehållet i råmjölken kan påverka den kognitiva funktionen hos stressade/oroliga djur. Tiamin (vitamin B1) hjälper till att främja ett tillstånd av lugn samt förbättrar kognitiv aktivitet, hjärnfunktionen och förbättrar cirkulationen. Lecitin som förbättrar den kognitiva funtionen.DoseringLiten hund och katt 1 tuggbit/dag/10kg kroppsvikt.Mellan och stor hund 1 tuggbit/dag/20kg kroppsvikt.Ge en halvtimma till en timma före uppkomsten av stressfaktorn. Vid tillfällig användning kan dosen fördubblas eller tredubblas.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024