Sidan innehåller annonslänkar

Anti klösspray

Jämför produkt Anti klösspray online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Anti klösspray i kategorin Beteende här hos oss.

Produktinformation

Anti-klösspray som stoppar din katt från att klösa på möbler, mattor, tapeter, soppåsar och andra oönskade ställen. Att klösa är en del av kattens naturliga beteende men det är inte alltid de väljer rätt plats för detta.

Antiklössprayen har en avskräckande effekt mot oönskat klösande och går utmärkt att kombinera med kattmynta/klösbräda på den plats du faktiskt vill att katten ska klösa för bäst effekt. Provspraya gärna antiklössprayen på en ett dolt ställe för att kontrollera att materialet tål sprayen och inte lämnar några fläckar.

Tips! Man kan spraya antiklössprayen på golvet nedanför möbeln, på en handduk eller filt som hängs området som ni önskar skydda Storlek 175 ml.

Antiklösspray. Enkel att använda.

Se gärna också

WeCalm tuggtabletter för stress & oro - 30 tuggtabletter

WeCalm är ett mycket smakligt fodertillskott till hund och katt som hjälper till att hantera stressande situationer. Kombinationen av Peptazine, L-Teanin, L-Tryptofan och Vitamin B1, B3 och B6 hjälper till att förbättra nivåerna av neuro-transmittorer som GABA, serotonin och dopamin. Resultatet av detta blir ett lugnare husdjur med förbättrad attityd när det kommer till fobi, hot och rädsla.   Produkten rekommenderas särskilt för situationer som miljöbyte, åskväder, fyrverkerier, avvänjning, separation, resor, pensionatsvistelse och oönskade beteenden. Lugnar din katt eller hund. Kan användas vid akuta problem och för långtidsanvändning. Förbättrar nivåerna av serotonin och dopamin. Fiskprotein-hydrolysat 136 mg L-Tryptofan 250 mg L-Teanin 0,15 mg Vitamin B1 0,68 mg Vitamin B3 3 mg Vitamin B6 0,06 mg Näringsinnehåll Andel Råprotein 37% Växttråd 17% Råfett 5% Råaska 13% Vatten 7,2% Vikt Mängd < 5 kg 1/2 tablett 5 - 10 kg 1 tablett 10 - 25 kg 2 tabletter 25 - 40 kg 3 tabletter > 40 kg 4 tabletter WeCalm kan blandas med fodret eller ges direkt in i djurets mun. Tabletterna är mycket smakliga både för katt och hund.   Temporära problem och specifika situationerGes 1-2 timmar före förväntad händelse. Förväntad effekt i 12 timmar. Det kan upprepas om den önskade effekten inte uppnås.    Långtidsanvändning och beteendeproblemAdministrera halva den normala dosen efter behov. Dosen kan minskas när effekterna erhållits och kan upprepas en gång om dagen som en booster för att förbättra effekten.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Beteende

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Nutrima

Se alla produkter
Pipleksaker

Pipleksaker från Petcare

Se alla produkter
Tuggben

Tuggben från Treateaters

Se alla produkter
Fågelmatare

Fågelmatare från Nobby

Se alla produkter