Arma Subzero Svart Kylbandage - 2 st

Beställ Arma Subzero Svart Kylbandage - 2 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Arma Subzero Svart Kylbandage - 2 st inom kategorin Benskydd och Paddar.

Produktinformation

Arma Subzero Kylbandage är utformade för att effektivt kyla ner hästens ben efter intensiv träning eller ansträngning. Bandagen innehåller en speciell gel som aktiveras när den fryses.

De är enkla att använda och kan fästas på både fram- och bakbenen med en elastisk kardborrknäppning. Säljs parvis.

One size passar de flesta hästar.   Lägg kulskydden i frysen för att aktivera gelen.

Ta ut och applicera direkt på hästens ben eller förvara i en kylväska vid behov. Fäst bandagen med den elastiska kardborrknäppningen.

Lämplig för användning på alla delar av hästens fram- eller bakben. Kylbandagen är ett utmärkt val för att hjälpa din häst att återhämta sig snabbt och effektivt efter träning eller andra fysiska ansträngningar.

Se gärna också

Brush Boot 3D Mesh - S

Slitstarka strykkappor i svart, passar bra till både träning och tävling. God stötupptagningsförmåga och tryckavlastning hjälper till att skydda hästens ben från hårda islag och strykningar. Ytterskalet består av formbar 3D Mesh, med en hög andningsförmåga och ventilation. Kraftiga och förstärkta kardborreband ger en god och anpassningsbar passform.   Skydden är fodrade med Welltex®-teknologi för att ge din häst de bästa förutsättningarna till prestation och återhämtning. Teknologin kan stimulera blodgenomströmningen och stötta senor och leder.   Modellen är designad för att passa både fram- och bakbenen. För bakbenen rekommenderar vi att välja en storlek större än för frambenen.   Vad är Welltex? Welltex®-teknologin innehåller en unik sammansättning av naturliga mineraler. Mineralerna fångar upp kroppsvärme och omvandlar den till långvågig infraröd energi, som reflekteras tillbaka till hud, leder och muskler. Infraröd energi är känd för sin förmåga att öka blodcirkulationen, något som kan vara hjälpsamt under återhämtning från skador, vid förslitningar, inflammationer eller spända muskler. Stötdämpande skum. Anatomisk passform. Starkt och hållbart ytterskal. Extra ventilationshål. Skyddar hästens känsliga böjsenor

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023