NAF

Arma Deluxe Benskydd till Häst - PONY

Beställ Arma Deluxe Benskydd till Häst - PONY på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Arma Deluxe Benskydd till Häst - PONY inom kategorin Benskydd och Paddar.

Produktinformation

Lerskydd för hästens ben, när det är som lerigast i hagen. Robusta, bekväma skydd för skyddande åtgärd.

Finns i tre olika storlekar.  Skyddar mot lera.  Bekväma för hästen. Anpassade storlekar. .

Se gärna också

Arbetsdamasker OPAL Bakben - XS -25%

Damasker med anatomisk design för att ge bästa möjliga passform kring ben och kota. Perfekta till all form av ridning, körning, longering och att använda ute i hagen. Det mjuka men stabila materialet tillsammans med kardborrespännen gör skydden till ett smidigt alternativ till lindor. Fyllningen består av ett slitstarkt material av SBR-skum som hjälper till att fördela tryck och skydda mot slag och strykningar.   Insidan av arbetsdamaskerna är fodrad med Welltex® för att stimulera blodcirkulationen genom långvågig infraröd energi. Det ger hästen de bästa förutsättningarna för förberedelse, prestation och återhämtning. Effekten kan lindra besvär för hästar som har problem som stelhet, inflammation, svullnader eller gallor.   Damaskerna är anpassade för bakbenen, och finns även i en version för frambenen att matcha med. Den finner du här. Welltex-teknologi. Anatomisk passform. Stötabsorberande foam. Kraftiga kardborrespännen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023