Sidan innehåller annonslänkar

Arbetsdamasker OPAL Framben - XL

Beställ Arbetsdamasker OPAL Framben - XL på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Arbetsdamasker OPAL Framben - XL inom kategorin Benskydd och Paddar.

Produktinformation

Damasker med anatomisk design för att ge bästa möjliga passform kring ben och kota. Perfekta till all form av ridning, körning, longering och att använda ute i hagen.

Det mjuka men stabila materialet tillsammans med kardborrespännen gör skydden till ett smidigt alternativ till lindor. Fyllningen består av ett slitstarkt material av SBR-skum som hjälper till att fördela tryck och skydda mot slag och strykningar.

  Insidan av arbetsdamaskerna är fodrad med Welltex® för att stimulera blodcirkulationen genom långvågig infraröd energi. Det ger hästen de bästa förutsättningarna för förberedelse, prestation och återhämtning.

Effekten kan lindra besvär för hästar som har problem som stelhet, inflammation, svullnader eller gallor.   Damaskerna är anpassade för frambenen, och finns även i en version för bakbenen att matcha med.

Den finner du här. Welltex-teknologi.

Anatomisk passform. Stötabsorberande foam.

Se även andra produkter från Benskydd och Paddar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundfiltar  Hundfällar

Hundfiltar Hundfällar från Little&Bigger

Se alla produkter
Hundgodis

Hundgodis från Trixie

Se alla produkter
Veterinärfoder

Veterinärfoder från Hill’s

Se alla produkter
Kattgodis

Kattgodis från FourFriends

Se alla produkter