Arbetsdamasker OPAL Bakben - XS

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Damasker med anatomisk design för att ge bästa möjliga passform kring ben och kota. Perfekta till all form av ridning, körning, longering och att använda ute i hagen.

Det mjuka men stabila materialet tillsammans med kardborrespännen gör skydden till ett smidigt alternativ till lindor. Fyllningen består av ett slitstarkt material av SBR-skum som hjälper till att fördela tryck och skydda mot slag och strykningar.

  Insidan av arbetsdamaskerna är fodrad med Welltex® för att stimulera blodcirkulationen genom långvågig infraröd energi. Det ger hästen de bästa förutsättningarna för förberedelse, prestation och återhämtning.

Effekten kan lindra besvär för hästar som har problem som stelhet, inflammation, svullnader eller gallor.   OBS! varan utgår, först till kvarn gäller

Om produkten tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall Welltex-teknologi.

Anatomisk passform. Stötabsorberande foam.

Paddar och Kylbandage från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Arbetsdamasker OPAL Bakben - XS

Paddar och Kylbandage från Back on Track

Missa inga bra priser på Paddar och Kylbandage från Back on Track.
Arma Kylbandage Häst - COB

Paddar och Kylbandage från NAF

Utforska allt inom Paddar och Kylbandage från NAF.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024