Sidan innehåller annonslänkar

Arbetsdamasker OPAL Bakben - XS

Jämför produkt Arbetsdamasker OPAL Bakben - XS online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Arbetsdamasker OPAL Bakben - XS i kategorin Benskydd och Paddar här hos oss.

Produktinformation

Damasker med anatomisk design för att ge bästa möjliga passform kring ben och kota. Perfekta till all form av ridning, körning, longering och att använda ute i hagen.

Det mjuka men stabila materialet tillsammans med kardborrespännen gör skydden till ett smidigt alternativ till lindor. Fyllningen består av ett slitstarkt material av SBR-skum som hjälper till att fördela tryck och skydda mot slag och strykningar.

  Insidan av arbetsdamaskerna är fodrad med Welltex® för att stimulera blodcirkulationen genom långvågig infraröd energi. Det ger hästen de bästa förutsättningarna för förberedelse, prestation och återhämtning.

Effekten kan lindra besvär för hästar som har problem som stelhet, inflammation, svullnader eller gallor.   Damaskerna är anpassade för bakbenen, och finns även i en version för frambenen att matcha med.

Den finner du här. Welltex-teknologi.

Anatomisk passform. Stötabsorberande foam.

Se även andra produkter från Benskydd och Paddar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Transportburar

Transportburar från Trixie

Se alla produkter
Koppel

Koppel från Flexi

Se alla produkter
Kragar och Bodys

Kragar och Bodys från Vethelp

Se alla produkter
Spårlinor  Sök

Spårlinor Sök från Trixie

Se alla produkter