Air Flow Tendon Boots Senskydd - Medium / Brun

Jämför produkt Air Flow Tendon Boots Senskydd - Medium / Brun online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Air Flow Tendon Boots Senskydd - Medium / Brun i kategorin Benskydd och Paddar här hos oss.

Produktinformation

Benskydd med Airtech och 3D mesh-teknologi för maximal andningsförmåga och ventilation. Anatomisk och nära passform för bästa komfort med ett perforerat stötdämpande skum.

Insidan är fodrad med Welltex®-teknologi som kan stimulera blodgenomströmningen och stötta senor och leder under aktivitet.   Skyddens utsida består av ett starkt och hållbart skal, samt ett stötabsorberande material på baksidan av senan som reducerar och sprider effekten av hårda islag och stötar.

För extra ventilation finns lufthål längs senan och på sidorna. Skydden spänns med kardborreband för en individuell passform.

Två solida remmar, utan elasticitet, fördelar trycket och förhindrar att de spänns för hårt kring hästens ben.   Vad är Welltex? Welltex®-teknologin innehåller en unik sammansättning av naturliga mineraler.

Mineralerna fångar upp kroppsvärme och omvandlar den till långvågig infraröd energi, som reflekteras tillbaka till hud, leder och muskler. Infraröd energi är känd för sin förmåga att öka blodcirkulationen, något som kan vara hjälpsamt under återhämtning från skador, vid förslitningar, inflammationer eller spända muskler.

Airtech och 3D Mesh. Welltex®-teknologi.

Stötdämpande skum. Starkt och hållbart ytterskal.

Extra ventilationshål. Skyddar hästens känsliga böjsenor .

Se även andra produkter från Benskydd och Paddar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hudproblem

Hudproblem från Hill's Prescription Diet

Se alla produkter
Hundlampor

Hundlampor från Trixie

Se alla produkter
Kattleksaker

Kattleksaker från Aveo

Se alla produkter
Veterinärfoder

Veterinärfoder från Arion

Se alla produkter