Air Flow Tendon Boots Senskydd - Large / Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

OBS! varan utgår, först till kvarn gäller Om skyddet tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning.

Givetvis meddelar vi detta isåfall Benskydd med Airtech och 3D mesh-teknologi för maximal andningsförmåga och ventilation. Anatomisk och nära passform för bästa komfort med ett perforerat stötdämpande skum.

Insidan är fodrad med Welltex®-teknologi som kan stimulera blodgenomströmningen och stötta senor och leder under aktivitet.   Skyddens utsida består av ett starkt och hållbart skal, samt ett stötabsorberande material på baksidan av senan som reducerar och sprider effekten av hårda islag och stötar.

För extra ventilation finns lufthål längs senan och på sidorna. Skydden spänns med kardborreband för en individuell passform.

Två solida remmar, utan elasticitet, fördelar trycket och förhindrar att de spänns för hårt kring hästens ben.   Vad är Welltex? Welltex®-teknologin innehåller en unik sammansättning av naturliga mineraler.

Mineralerna fångar upp kroppsvärme och omvandlar den till långvågig infraröd energi, som reflekteras tillbaka till hud, leder och muskler. Infraröd energi är känd för sin förmåga att öka blodcirkulationen, något som kan vara hjälpsamt under återhämtning från skador, vid förslitningar, inflammationer eller spända muskler.

Airtech och 3D Mesh. Welltex®-teknologi.

Stötdämpande skum. Starkt och hållbart ytterskal.

Extra ventilationshål. Skyddar hästens känsliga böjsenor .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024