Sidan innehåller annonslänkar

Operationsdräkt/skyddande body, Katt - Strlk 2 rosa

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Denna body/dräkt används istället för ex en tratt efter att din katt har genomgått en operation och den ger ett utmärkt skydd under hela läkningsprocessen. Tillverkad i behaglig, mjuk ekologisk bomull och den dras på med knapparna uppåt och ska dras fram till att de är precis ovanför svansen (se bild).

Bodyn gör det möjligt för katten att uträtta sina behov utan att man behöver ta av den.   Bodyn finns i 2 storlekar och 2 färger, blå eller rosa, med utmärkt passform.

Tillverkade i ett ekologiskt bomullstyg som gör att den kommer kännas som ett andra skin, och bodyn är väldigt följsam och kommer inte störa din katt när den har den på. Tyget är följsamt och består av 92% bomull och 8% elastan, och den kan tvättas i maskin vid 30 grader.

OBS! Den rosa färgnyansen på bodyn kan variera mellan rosa/cerise/röd/hallonfärgad OBS 2! Det är ingen bytesrätt på skydden när dräkten provats pga spridningsrisk av bakterier som kan fastna på tyget

  Att tänka på Rådgör med din/FirstVets veterinär för korrekt användning av plagget Dräkten måste hållas ren och torr för att såret skall kunna läka snabbt Det är du som köpare som avgör om den här produkten är lämplig för din katt Skador som uppstår på grund av felaktig användning och misskötsel är köparens ansvar Kontrollera regelbundet efter slitage och byt dräkt om någon skada uppkommit på dräkten som kan leda till hälsorisker Storleksguide Storlek Rygglängd Bröstomkrets Nackcirkelmått 2 24-26 cm 32-42 cm 14-20 cm 3 27-30 cm 38-48 cm 20-28 cm Var noga att mäta noga på din katt. Om du är osäker så välj alltid en storlek mindre då tyget ska sitta spänt på kroppen och töjs vid användning.

Bandage från andra varumärken

Bomull Veckad - Vit

Bandage från Swevet

Se produkter inom Bandage från Swevet.
Pet Bandages - 10 cm

Bandage från Fun-Flex

Missa inga bra priser på Bandage från Fun-Flex.
Skyddande Body för Katt - M-L

Bandage från Trixie

Se produkter inom Bandage från Trixie.
Operationsdräkt/skyddande body, Katt - Strlk 2 blå

Bandage från Vethelp

Här har vi samlat Bandage från Vethelp.
Allevyn Non-Adhesive Förband Orginal - 10 x 10 cm (10 st)

Bandage från Tamro

Visa produkter inom Bandage från Tamro.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024