Sidan innehåller annonslänkar

Operationsdräkt/skyddande body, Katt - Strlk 2 rosa

Jämför produkt Operationsdräkt/skyddande body, Katt - Strlk 2 rosa online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Operationsdräkt/skyddande body, Katt - Strlk 2 rosa i kategorin Bandage här hos oss.

Produktinformation

Denna body/dräkt används istället för ex en tratt efter att din katt har genomgått en operation och den ger ett utmärkt skydd under hela läkningsprocessen. Tillverkad i behaglig, mjuk ekologisk bomull och den dras på med knapparna uppåt och ska dras fram till att de är precis ovanför svansen (se bild).

Bodyn gör det möjligt för katten att uträtta sina behov utan att man behöver ta av den.   Bodyn finns i 2 storlekar och 2 färger, blå eller rosa, med utmärkt passform.

Tillverkade i ett ekologiskt bomullstyg som gör att den kommer kännas som ett andra skin, och bodyn är väldigt följsam och kommer inte störa din katt när den har den på. Tyget är följsamt och består av 92% bomull och 8% elastan, och den kan tvättas i maskin vid 30 grader.

OBS! Den rosa färgnyansen på bodyn kan variera mellan rosa/cerise/röd/hallonfärgad OBS 2! Det är ingen bytesrätt på skydden när dräkten provats pga spridningsrisk av bakterier som kan fastna på tyget

  Att tänka på Rådgör med din/FirstVets veterinär för korrekt användning av plagget Dräkten måste hållas ren och torr för att såret skall kunna läka snabbt Det är du som köpare som avgör om den här produkten är lämplig för din katt Skador som uppstår på grund av felaktig användning och misskötsel är köparens ansvar Kontrollera regelbundet efter slitage och byt dräkt om någon skada uppkommit på dräkten som kan leda till hälsorisker Storleksguide Storlek Rygglängd Bröstomkrets Nackcirkelmått 2 24-26 cm 32-42 cm 14-20 cm 3 27-30 cm 38-48 cm 20-28 cm Var noga att mäta noga på din katt. Om du är osäker så välj alltid en storlek mindre då tyget ska sitta spänt på kroppen och töjs vid användning.

Produkter från kända varumärken
Våtfoder

Våtfoder från Purina Latz

Se alla produkter
Hundtröjor

Hundtröjor från ItsyBitsy

Se alla produkter
Badrock hund

Badrock hund från RuffWear

Se alla produkter
Bäddar

Bäddar från Ozami

Se alla produkter