Sidan innehåller annonslänkar

K9 Keratin Coat Repair Moisturizer - 250 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Coat Repair Moisturizer är en ultra-återställande leave-in sprayconditioner med en blandning av Keratin Protein och D-Panthenol som gör pälsen otroligt lätt att reda ut. Ger en fantastisk glans och följsamhet genom att öka hårets styrka och elasticitet. Eliminerar statisk elektricitet och minskar drastiskt utredningstiden.    K9 Competition tillverkas i Sverige och är pälsvårdsprodukter i världsklass.

Serien gör tovutredningar lättare, minskar torktiden och ger ett långvarigt resultat oavsett ras och pälstyp. Produkterna innehåller naturliga råvaror och är tillverkade med ett högt miljömedvetande. K9 Competitions samtliga produkter är helt fria från karens och är absolut dopingfria, vilket gör dem optimala även för känsliga hundar.

Aqua, Cetyl Stearat, Stearalkonium Chloride, Hydrolyzed Keratin, D-panthenol, Sodium PCA, Parfym. Tillverkad i Sverige med hög miljömedvetenhet.

Produkter i världsklass både till vardag, utställning och tävling. Passar alla pälstyper, även känslig hud.

Balsam från andra varumärken

Silky Show Balsam - 5 L

Balsam från Espree

Se produkter inom Balsam från Espree.
K9 Blackness Balsam - 300 ml

Balsam från K9 Competition

Utforska allt inom Balsam från K9 Competition.
Allergenius Specialbalsam till Hund/Katt - 250 ml

Balsam från Allergenius

Missa inga bra priser på Balsam från Allergenius.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024