Allergenius Specialbalsam till Hund/Katt - 250 ml

Jämför produkt Allergenius Specialbalsam till Hund/Katt - 250 ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Allergenius Specialbalsam till Hund/Katt - 250 ml i kategorin Balsam här hos oss.

Produktinformation

Allergenius Specialbalsam är ett unikt balsam som minskar mängden allergener. Det innehåller ingredienser som vårdar och återfuktar huden, minskar hudirritation samt stärker hudbarriären vilket därmed minskar förekomsten av allergener.

En oparfymerad, svensktillverkad produkt som fungerar lika bra till katt som hund. Balsamet är en leave in-produkt som inte ska sköljas ur pälsen, och det ger dessutom pälsen fin lyster.

Balsamet kan användas efter tvätt men även mellan tvättarna för att ytterligare vårda huden – speciellt vid torr hud som behöver extra omvårdnad.   Det fungerar även bra till katt, men Allergenius mousse rekommenderas eftersom katter kan bli rädda för spraystrålen.Om man upplever att det kommer för mycket spray på ett ställe eller att djuret tycker strålen ärför stark – spraya först i handen och massera sedan in det på hunden.

Precis när balsamet applicerats kan vissa pälstyper upplevas lite ”tunga eller klibbiga”, men det ändras när pälsen torkar. Dosera efter pälstyp.  Återfuktande balsam som minskar allergener Tillverkad i Sverige .

Balsam från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Rainforest Balsam - 355 ml

Balsam från Espree

Här har vi samlat Balsam från Espree.
K9 Blackness Balsam - 300 ml

Balsam från K9 Competition

Utforska allt inom Balsam från K9 Competition.
AniClean Balsam parfymerat - 500 ml

Balsam från Healthy Pet

Visa produkter inom Balsam från Healthy Pet.
Allergenius Specialbalsam Hund/Katt - 250 ml

Balsam från Allergenius

Missa inga bra priser på Balsam från Allergenius.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023