Nina Ottosson Cat Rainy Day Aktiveringsleksak

Jämför produkt Nina Ottosson Cat Rainy Day Aktiveringsleksak online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Nina Ottosson Cat Rainy Day Aktiveringsleksak i kategorin Aktiveringsleksaker här hos oss.

Produktinformation

Överaska missen med ett nytt kattspel från Nina Ottosson!Vad passar bättre än ett klurigt spel när kissen är uttråkad? Nina Ottossons Rainy Day Puzzle and Play är ett roligt kattspel som väcker kattens nyfikenhet och ger den en riktig tankenöt!Katter som lever inomhus kan behöva dagliga utmaningar för att inte bli uttråkade där du som ägare får stå för aktivering och påhittiga lekar Ibland är det dock svårt att hitta tiden till att kasta leksaker och stimulera jaktinstinkten med ett viftande kattspö.

Då passar inget mer perfekt än detta spel som katten kan roas av på egen hand!Ett kattspel med flera roliga klurigheter!Spelet innehåller hela 14 olika gömmor för smaskigt kattgodis där katten måste flytta brickor, snurra på olika hjul och lyfta på små lock med sina tassar och sin nos för att komma åt allt det goda-superspännande! Spelet är ett trevligt och roligt komplement till katten när tiden helt enkelt inte räcker till Vi tror att din katt kommer att älska det!Aktivering för katterSpel med brickor, hjul och lock med fack för godisLåter katten använda tassar och nos för att få fram det godaFyll spelet med kattens favoritgodis och sätt igång!Passar alla katter men kan vara särskilt roande för innekatten 

Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Virbac

Se alla produkter
Torrfoder till valp

Torrfoder till valp från Monster Pet Food

Se alla produkter
Hudproblem

Hudproblem från Royal Canin Veterinary Diets

Se alla produkter
Kattmynta

Kattmynta från KONG

Se alla produkter