All For Paws HyperFetch Bollkastare Mini

Beställ All For Paws HyperFetch Bollkastare Mini på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten All For Paws HyperFetch Bollkastare Mini inom kategorin Aktiveringsleksaker.

Aktiveringsleksaker från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
All For Paws Fetch N Treat

Aktiveringsleksaker från All For Paws

Se vad All For Paws har inom Aktiveringsleksaker.
KONG Tires (M/L)

Aktiveringsleksaker från KONG

Här har vi samlat Aktiveringsleksaker från KONG.
Cat It Senses Speed

Aktiveringsleksaker från Catit

Se vad Catit har inom Aktiveringsleksaker.
Trixie Snacky Aktivitetsboll (6 cm)

Aktiveringsleksaker från Trixie

Utforska allt inom Aktiveringsleksaker från Trixie.
NufNuf Lotus Godisgömma (18 cm)

Aktiveringsleksaker från NufNuf

Se produkter inom Aktiveringsleksaker från NufNuf.
Little&Bigger Bite-a-Treat Ben (M)

Aktiveringsleksaker från Little&Bigger

Se produkter inom Aktiveringsleksaker från Little&Bigger.

Se gärna också

Nina Ottosson Dog Challenge Slider Orange & Turkos

Är din hund redo för en riktig utmaning? Presentera den för Challenge Slider från populära Nina Ottosson!Det här hundaktiveringspelet är ett av de tuffaste tankenötterna från Nina Ottossons populära serie med utmanande hundleksaker! Här måste din hund verkligen gnugga geniknölarna. Challenge Slider innehåller hela 24 brickor som hunden måste flytta för att komma åt sin belöning. Detta gör spelet både tankekrävande, stimulerande och ger din hund en god stunds aktivering!Hur får jag min hund att spela Challenge Slider?Detta hundspel är ett av de svåraste från Nina Ottosson vilket innebär att du kan behöva visa din hund hur det går till innan du ger hunden spelet. Låt den dock försöka själv ett par gånger först! Förstår din hund inte hur den ska lösa pusslet kan du uppuntra den genom att låta den se på när du fyller på med ett riktigt gott hundgodis för att sedan försiktigt visa hur den ska flytta brickorna för att komma åt det. Spelet kan vara krångligt så ha tålamod! Varför inte spela det tillsammans med din hund? Samarbete skapar tillit och bygger er relation. Ha en rolig stund tillsammans med din hund!Kom ihåg att ta undan spelet när hunden är klar så att den inte tuggar sönder det. Det gör dessutom det extra intressant om du bara tar fram det vid speciella tillfällen. Att ta fram ett aktiveringsspel ska kännas spännande och kul!Hundaktiveringspel från Nina OttossonFyll spelet med hundgodis och låt hunden aktiveras en stundGjord i tålig plastHög svårighetsgrad

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023