All For Paws Hyper Fetch Extrabollar 5 cm 6-pack

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

All For Paws Hyper Fetch Extrabollar 6-packHär har vi ett praktiskt 6-pack till All For Paws Hyper Fetch. En boll följer med till maskinen, men det är alltid bra att ha några extra hemma! Bollarna har bra studs och går självklart bra att använda som "vanliga" bollar - det vill säga att man själv kastar dem!

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Aktiveringsleksaker från andra varumärken

Upp till 16% rabatt
Trixie Snacky Aktivitetsboll (7 cm)

Aktiveringsleksaker från Trixie

Utforska allt inom Aktiveringsleksaker från Trixie.
KONG Tires (M/L)

Aktiveringsleksaker från KONG

Här har vi samlat Aktiveringsleksaker från KONG.
Cat It Senses Speed

Aktiveringsleksaker från Catit

Visa produkter inom Aktiveringsleksaker från Catit.
Little&Bigger GizmoCat Spinny

Aktiveringsleksaker från Little&Bigger

Missa inga bra priser på Aktiveringsleksaker från Little&Bigger.
PetSafe SlimCat Aktiveringsboll (Blå)

Aktiveringsleksaker från Petsafe

Visa produkter inom Aktiveringsleksaker från Petsafe.
Pro Dog Bungee Mopp Med Gummiboll (Grön)

Aktiveringsleksaker från Pro Dog

Här har vi samlat Aktiveringsleksaker från Pro Dog.

Se gärna också

Nina Ottosson Dog Wobble Skål Lime

Gör dagens måltider extra spännande med Wobble från Nina Ottosson!Har du en hetsätare där hemma? Just nu finns det många varianter av slow-feeder matskålar på marknaden, det som gör Wobble skålen från Nina Ottosson extra speciell är att den precis som namnet antyder går att vagga och vobbla och även snurra! Skålen har dessutom ett genomskinligt lock med hål som gör att hunden måste pyssla lite extra för att få ut sin mat. När hunden kan se maten genom locket blir den extra motiverad att jobba för att få ut den!Hur gör man?Det är hur enkelt som helst! Fyll Wobbler-skålen med din hunds torrfoder, lägg på locket och låt hunden släppa loss! Hunden måste använda både sina tassar för att krafsa och sin nos för att buffa för att röra på skålen så att maten trillar ut. När den är färdig har du en hund som dels fått i sig maten i lagom takt vilket ger magen ro, men även en hund som är stimulerad och har fått en liten stunds aktivering! Wobblern är enligt Nina Ottossons graderingar en Level 1/Svårighetsgrad 1 vilket gör att den passar de allra flesta hundarna oavsett ras eller ålder.Tänk på att plocka bort skålen så fort den är färdig för att hunden inte ska tugga på den och för att göra matstunden extra speciell!Hundaktiveringsskål för alla raser och åldrarTar Slow-feeding till en högre nivå!Gjord i tålig plastSvårighetsgrad 1, lämplig för de flesta hundar

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024