All for Paws Butterfly Aktiveringsleksak

Beställ All for Paws Butterfly Aktiveringsleksak på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten All for Paws Butterfly Aktiveringsleksak inom kategorin Aktiveringsleksaker.

Produktinformation

Den perfekta aktiveringsleksaken för alla uttråkade katter (och ägare..)Ett perfekt sätt att motionera och stimulera din katt. Har du en katt som har en tråkig dag hemma? Eller kanske en ungkatt som aldrig får nog med lek? Oavsett så vet vi att denna leksak kommer bli en favorit i ert hem. All for Paws Butterfly har en vacker och glansig fjäril som sitter längst ut på en pinne.

Se gärna också

Little&Bigger YumBuddy Dental Turkos (L)

Little&Bigger YumBuddy Dental TurkosDenna klassiska aktiveringsleksak är tillverkad av hållbart gummi vilket gör den extra slitstark mot hundar som tenderar att tugga på saker. Passar både valpar och vuxna hundar. Aktivera hunden genom att gömma foder eller godis i leksaken. Hunden behöver nu anstränga sig lite extra för att komma åt sin belöning. Perfekt för att kombinera aktivering och stimulans.Little&Bigger YumBuddy Classic funkar med både våt-, torrfoder och hundgodis. Extra klurigt blir det om du fyller leksaken med våtfoder och sedan fryser den. Perfekt som en "hund-isglass" varma dagar.Tack vare piggarna som finns på strategiskt utvalda ställen på denna leksak kommer den hjälpa din hund att stimlera tandköttet och rengöra tänderna.Storlekar:S/M: 10 cm - 170 gL: 12,5 cm - 388 gKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Aktiveringsleksaker

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundtröjor

Hundtröjor från Trixie

Se alla produkter
Koppel

Koppel från DogCopenhagen

Se alla produkter
Schampo

Schampo från Dermoscent

Se alla produkter
Hundmatskålar

Hundmatskålar från Trixie

Se alla produkter