Sidan innehåller annonslänkar

*K-Akt Catit Sens Massage

Beställ *K-Akt Catit Sens Massage på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten *K-Akt Catit Sens Massage inom kategorin Aktiveringsleksaker.

Produktinformation

Visst är det skönt med massage? Det tycker säkerligen din katt också, det är ju trots allt ansträngande med alla tupplurar, måltider och massor av lek. Cat-It Senses massagecenter blir katten bortskämd med både tassmassage av akupressurmattan, tandputsning och tandsköttsmassage av tandköttssimulatorn samt rygg och ansiktsmassage av borstarna.

Se gärna också

Little&Bigger YumBuddy Dental Turkos (L)

Little&Bigger YumBuddy Dental TurkosDenna klassiska aktiveringsleksak är tillverkad av hållbart gummi vilket gör den extra slitstark mot hundar som tenderar att tugga på saker. Passar både valpar och vuxna hundar. Aktivera hunden genom att gömma foder eller godis i leksaken. Hunden behöver nu anstränga sig lite extra för att komma åt sin belöning. Perfekt för att kombinera aktivering och stimulans.Little&Bigger YumBuddy Classic funkar med både våt-, torrfoder och hundgodis. Extra klurigt blir det om du fyller leksaken med våtfoder och sedan fryser den. Perfekt som en "hund-isglass" varma dagar.Tack vare piggarna som finns på strategiskt utvalda ställen på denna leksak kommer den hjälpa din hund att stimlera tandköttet och rengöra tänderna.Storlekar:S/M: 10 cm - 170 gL: 12,5 cm - 388 gKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Aktiveringsleksaker

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Aktiveringsleksaker

Aktiveringsleksaker från Little&Bigger

Se alla produkter
Hundsängar

Hundsängar från Dogman

Se alla produkter
Hundselar

Hundselar från Feel Active

Se alla produkter
Lugnande till katt

Lugnande till katt från Feliway

Se alla produkter