Sidan innehåller annonslänkar

Ätbar PomPom - S

Beställ Ätbar PomPom - S på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ätbar PomPom - S inom kategorin Aktivering.

Produktinformation

Naturfärgad boll av majs som ger din kanin eller gnagare en rolig aktivitet. Pinnar, ätbara hus eller motsvarade är en stimulerande sysselsättning då det naturliga gnagbehovet tillfredsställs.

Dessutom slipas tänderna och fibrerna är bra för matsmältningen. Bollen finns i två storlekar  S      6 cm.

M     10 cm. Bra sysselsättning.

Se gärna också

Slickmatta Katt - Soother

Lickimat är framtagen för att förhindra hetsätande, motverka tristess samt lugna en stressad katt. Det konstanta slickandet frigör lugnande hormoner samtidigt som den rengör tunga och tandkött. Fickorna i skålen är designade för att katten ska slicka för att få tag på maten vilket gör att den äter långsammare och måltiderna varar längre. Perfekt för katter som har tendens att kräkas upp din mat direkt efter intag. Fyll mattan med din katts favorit godsak, allt från blötmat, torrfoder till godbitar passar bra.   Playdate, Buddy eller Soother? Lickimat kommer i tre olika varianter: Playdate, Buddy och Soother. Playdate har förslutna boxar för att enkelt kunna separera mat och godis. Buddy har en mer avancerad slickyta men ger fortfarande viss möjlighet att dela upp godsakerna. Soother är bättre för blötmat och flytande godsaker samt stimulerar mer slickande.   Storlek: 20 x 20 cm. Motverkar tristess, förhindrar hetsätande och lugnar en orolig katt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Aktivering

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bilselar

Bilselar från Trixie

Se alla produkter
Hundben

Hundben från 2Pets

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Royal Canin

Se alla produkter
Fodertillskott

Fodertillskott från Eclipse Biofarmab

Se alla produkter