Sidan innehåller annonslänkar

Aktivitetsmatta i fleece - Small / Röd/Blå

Beställ Aktivitetsmatta i fleece - Small / Röd/Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aktivitetsmatta i fleece - Small / Röd/Blå inom kategorin Aktivering.

Produktinformation

Aktivitetsmatta som är perfekt att gömma mat eller godis i för att göra leken extra rolig! Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Mattan kommer i två färger Gul/Blå eller Röd/Blå

Mått  S     50 x 60 cm. M    90 x 70 cm.

Aktiverar din hund. Tvättas i 30 grader. .

Se gärna också

Slickmatta Katt - Soother

Lickimat är framtagen för att förhindra hetsätande, motverka tristess samt lugna en stressad katt. Det konstanta slickandet frigör lugnande hormoner samtidigt som den rengör tunga och tandkött. Fickorna i skålen är designade för att katten ska slicka för att få tag på maten vilket gör att den äter långsammare och måltiderna varar längre. Perfekt för katter som har tendens att kräkas upp din mat direkt efter intag. Fyll mattan med din katts favorit godsak, allt från blötmat, torrfoder till godbitar passar bra.   Playdate, Buddy eller Soother? Lickimat kommer i tre olika varianter: Playdate, Buddy och Soother. Playdate har förslutna boxar för att enkelt kunna separera mat och godis. Buddy har en mer avancerad slickyta men ger fortfarande viss möjlighet att dela upp godsakerna. Soother är bättre för blötmat och flytande godsaker samt stimulerar mer slickande.   Storlek: 20 x 20 cm. Motverkar tristess, förhindrar hetsätande och lugnar en orolig katt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Aktivering

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från AlgGutten

Se alla produkter
Hudvård

Hudvård från Nextmune

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Sam's Field

Se alla produkter
Kattgodis

Kattgodis från FourFriends

Se alla produkter