Sidan innehåller annonslänkar

Aktivitetsmatta i fleece - Small / Gul/Blå

Jämför produkt Aktivitetsmatta i fleece - Small / Gul/Blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aktivitetsmatta i fleece - Small / Gul/Blå i kategorin Aktivering här hos oss.

Produktinformation

Aktivitetsmatta som är perfekt att gömma mat eller godis i för att göra leken extra rolig! Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Mattan kommer i två färger Gul/Blå eller Röd/Blå

Mått  S     50 x 60 cm. M    90 x 70 cm.

Aktiverar din hund. Tvättas i 30 grader. .

Aktivering från andra varumärken

Upp till 35% rabatt
Aktivitetsleksak Crazy Bridge - CT roller crazy

Aktivering från Flamingo

Här har vi samlat Aktivering från Flamingo.
Upp till 20% rabatt
Hängbro med Rep & Lek

Aktivering från Trixie

Se vad Trixie har inom Aktivering.
Treat Spinner

Aktivering från Catit

Här har vi samlat Aktivering från Catit.
Höboll Videträ - 80 g

Aktivering från JR Farm

Visa produkter inom Aktivering från JR Farm.
Natural Catnip - 28 g

Aktivering från KONG

Visa produkter inom Aktivering från KONG.
Upp till 24% rabatt
Treat & Train fjärrstyrd belöningsautomat - Belöningsautomat

Aktivering från PetSafe

Missa inga bra priser på Aktivering från PetSafe.

Se gärna också

Buggin´Out Puzzle & Play Nivå 2 - Grön

Byt ut kattens matskål mot detta pussel när det är dags för mat, så får katten utlopp för sin naturliga jaktinstinkt. Det rymmer upp till 0,6 dl mat och är perfekt för alla nyfikna katter därute. Genom att katten skjuter på klossarna och vrider på löven så hittar den maten/godbitarna.   För nybörjarkatten, lägg godis i fördjupningarna och skjut löven åt sidan så det är lättare att komma åt godiset. Öka sen svårighetsgraden genom att täcka fördjupningarna med löven och lägg även godis i klossarna, så att katten måste skjuta dessa över fördjupningarna och tillbaka för att komma åt godiset. Visa gäna din katt i början så den lär sig hur den ska göra.     Produkten erbjuds i följande storlekar: 35 x 4,5 x 29 cm   Pusslet är tillverkat av livsmedelgodkända material, fritt från bpa, pvc och ftalater Inga lösa delar för en säkrare lek och enklare rengöring. Eco friendly material, tillverkat av ett kompositmaterial som är en blandning av trä och plast Lätt att hålla ren. Diska för hand i varmt vatten, skölj rent och låt torka   OBS! Håll alltid din katt under uppsikt när den leker med ett spel eller pussel. Låt inte katten bita i spelet eller delarna och kontrollera leksaken regelbundet. Är något trasigt eller någon del lossnar, ta bort dem direkt då detta kan orsaka allvarliga skador. Pusslet är endast avsedd för katter, håll utom räckhåll för barn.När pusslet är tomt eller det inte ska användas, lägg undan det tills nästa gång det används under uppsikt. Endast avsedd för husdjur och förvaras utom räckhåll för barn.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023