Sidan innehåller annonslänkar

Aktiveringsboll till katt

Jämför produkt Aktiveringsboll till katt online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aktiveringsboll till katt i kategorin Aktivering här hos oss.

Produktinformation

Aktiveringsboll med plats för godis för att engagera din katt till aktivitet. Katten har ett stort behov av att leka och öva på att jaga.

Leken är ett viktigt känslomässigt system och det är viktigt för kattens känsla av välbefinnande. För att tillfredsställa din katt och dess behov samtidigt som du knyter an till din katt, ska du fortsätta att stimulera lekbeteendet varje dag under hela livet med olika kattleksaker.

Allt som rör sig eller kan "vicka" är kul för din katt! Produkten finns i följande färger blå, gul och röd Vid beställning går det inte att beställa färg på förhand.

Mått 7 cm i diametern. Aktiverar din katt.

Simulerar det naturliga beteendet. Kan användas för att lägga godis i. .

Se gärna också

Puppy Smart

Ett nybörjarspel från Nina Ottosson som lär din valp att leta efter godis genom att lösa ett problem. Håller din valp sysselsatt och minskar destruktivt beteende genom att träna valpens sinne. Pusselbitarna som är formade som ben kan läggas på olika sätt för att få variation. Ena sidan är lite högre än den andra, och lägger du dem olika så varierar du utmaningen. Man kan använda både godis och mat som valpen ska hitta, och eftersom du enkel kan diska spelet kan du använda alla typer av mat om du vill. Detta spel är ett Nivå 1 spel som passar perfekt när man ska introducera din valp för pussel spel. Det skapar ett intresse och förbereder valpen för nästa nivå som är lite svårare utmaningar.   Alla Nina Ottosson Dog Puzzle Games går steget längre än vanliga leksaker, de är hjärngympa för din hund. OBS! Lämna aldrig hunden ensam med spelen, och låt inte hunden tugga eller bita på det. Lär hunden hur man ska använda spelen och spela och ha roligt tillsammans! När ni är klara. lägg undan spelen tills nästa gång det är dags för lite hjärngympa.Nina Ottosson hundspel och pussel utmanar din hunds problemlösningsförmåga, och stärker er relation genom att spela tillsammans. Spelen rengörs enkelt med varmt rinnande vatten och milt diskmedel, skölj ordentligt. Fyll på igen för mera skoj! Du lägger godis eller mat i alla fack och täcker sen över det med de benformade pusselbitarna. Du kan variera antalet bitar varje gång ni spelar så valpen inte lär sig hur mycket den kan förvänta sig under varje ben. I början är det bra om du är med och visar valpen hur den ska göra, och i början kan du lämna några fack öppna så valpen blir intresserad. Aktiverinsspel för alla valpar Svårighetsgrad Nivå 1

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Aktivering

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Badrock hund

Badrock hund från RuffWear

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Non-Stop

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Eukanuba

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Sam's Field

Se alla produkter