Sidan innehåller annonslänkar

Aktiveringsboll till katt

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Aktiveringsboll med plats för godis för att engagera din katt till aktivitet. Katten har ett stort behov av att leka och öva på att jaga.

Leken är ett viktigt känslomässigt system och det är viktigt för kattens känsla av välbefinnande. För att tillfredsställa din katt och dess behov samtidigt som du knyter an till din katt, ska du fortsätta att stimulera lekbeteendet varje dag under hela livet med olika kattleksaker.

Allt som rör sig eller kan "vicka" är kul för din katt! Produkten finns i följande färger blå, gul och röd Vid beställning går det inte att beställa färg på förhand.

Mått 7 cm i diametern. Aktiverar din katt.

Simulerar det naturliga beteendet. Kan användas för att lägga godis i. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Aktivering från andra varumärken

Gnagarbro

Aktivering från Trixie

Se vad Trixie har inom Aktivering.
Treat Spinner

Aktivering från Catit

Här har vi samlat Aktivering från Catit.
Light Fetch Ball

Aktivering från Chuckit!

Här har vi samlat Aktivering från Chuckit!.
Höboll Videträ - 80 g

Aktivering från JR Farm

Visa produkter inom Aktivering från JR Farm.
Aktiveringsboll Hamster - M

Aktivering från Imazo

Visa produkter inom Aktivering från Imazo.
Puppy Smart

Aktivering från Nina Ottosson

Missa inga bra priser på Aktivering från Nina Ottosson.

Se gärna också

Snak-A-Ball Aktiveringsleksak till Häst - Red

Likit Snak-A-Ball är en hållbar och interaktiv leksak designad för att erbjuda både aktivering och mental stimulans för hästar, oavsett om de befinner sig i boxen eller ute i hagen. Med en svårighetsgrad på 2 uppmuntrar denna leksak till långvarig sysselsättning genom att förlänga ättiden. Snak-A-Ball kan fyllas med pelleterat kraftfoder (med en maximal pelletsstorlek på 6 mm) eller Likit Snaks hästgodis vilket gör den till en perfekt lösning för att hålla hästar engagerade och belönade.   Produkten är ett utmärkt redskap för hästägare som vill erbjuda sina hästar en stimulerande och belönande aktivitet. Genom att kombinera aktivering med förlängd ättid, bidrar denna leksak till en förbättrad välbefinnande och kan hjälpa till att minska risken för utveckling av negativa beteenden relaterade till tristess eller stress. Bidrar till mental aktivering och förhindrar tristess genom att erbjuda en belöning när hästen interagerar med bollen. Förlänger ättiden vilket bidrar till bättre matsmältning och minskar risk för beteendeproblem. Kan användas både i boxen och i hagen, vilket gör den lämplig för olika miljöer och situationer.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024