Sidan innehåller annonslänkar

Aktiveringsboll Hamster - S

Beställ Aktiveringsboll Hamster - S på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aktiveringsboll Hamster - S inom kategorin Aktivering.

Produktinformation

Rolig aktiveringsleksak för hamster som uppmuntrar till hälsosam träning. OBS! Kommer i blandade färger och du kan själv inte välja färg vid beställning

En av färgerna skickas med din order. S 12,5 cm.

M 17,5 cm Kan fyllas med godis. Uppmuntrar till lek. .

Se gärna också

Slickmatta Katt - Buddy

Lickimat är framtagen för att förhindra hetsätande, motverka tristess samt lugna en stressad katt. Det konstanta slickandet frigör lugnande hormoner samtidigt som den rengör tunga och tandkött. Fickorna i skålen är designade för att katten ska slicka för att få tag på maten vilket gör att den äter långsammare och måltiderna varar längre. Perfekt för katter som har tendens att kräkas upp din mat direkt efter intag. Fyll mattan med din katts favorit godsak, allt från blötmat, torrfoder till godbitar passar bra.   Playdate, Buddy eller Soother? Lickimat kommer i tre olika varianter: Playdate, Buddy och Soother. Playdate har förslutna boxar för att enkelt kunna separera mat och godis. Buddy har en mer avancerad slickyta men ger fortfarande viss möjlighet att dela upp godsakerna. Soother är bättre för blötmat och flytande godsaker samt stimulerar mer slickande.   Storlek: 20 x 20 cm. Motverkar tristess, förhindrar hetsätande och lugnar en orolig katt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Aktivering

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Valptillbehör

Valptillbehör från Simple Solution

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från Bozita

Se alla produkter
Torkat hundgodis

Torkat hundgodis från Mush

Se alla produkter
Bollar

Bollar från Rogz

Se alla produkter