Sidan innehåller annonslänkar

Aktiveringsboll Hamster - M

Beställ Aktiveringsboll Hamster - M på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aktiveringsboll Hamster - M inom kategorin Aktivering.

Produktinformation

Rolig aktiveringsleksak för hamster som uppmuntrar till hälsosam träning. OBS! Kommer i blandade färger och du kan själv inte välja färg vid beställning

En av färgerna skickas med din order. S 12,5 cm.

M 17,5 cm Kan fyllas med godis. Uppmuntrar till lek. .

Se gärna också

Challenge Slider Nivå 2 - Orange

Denna utmaning har svårighetsgrad 3 och har 24 fack som man kan gömma godis eller mat i. Hunden ska flytta brickorna, en i taget, för att komma åt godsakerna därunder. Du lägger godis eller mat i den utdragbara brickan och skjuter in den under spelet när du är klar. Övervaka vad hunden gör, visa och uppmuntra den att flytta på brickorna för att söka efter godbitarna. Om din hund är "hårdhänt" med tassarna, sätt splet i ditt knä så att hunden endast kan använda nosen för att flytta på brickorna.   Detta är ett avancerat pussel som passar alla hundar oavsett ålder, ras eller storlek, men bäst är om din hund har tidigare erfarenhet av andra pussel och viss finmotorik. Vi rekommenderar att du spelar tillsammans med din hund, så du kan lära hunden hur den ska göra och hur det fungerar Produkten erbjuds i följande storlekar: 37 x 37 x 5 cm   Slow Feeder låter hunden jobba för att få maten, perfekt för hundar som äter för fort Fri från pvc, ftalater och bpa Enkel att rengöra med lite varmnt vatten, skölja av och sen låta torka   OBS! Håll alltid din hund under uppsikt när den leker med ett spel eller pussel. Låt inte hunden bita i spelet eller delarna och kontrollera leksaken regelbundet. Är något trasigt eller någon del lossnar, ta bort dem direkt då detta kan orsaka allvarliga skador. Pusslet är endast avsedd för hundar, håll utom räckhåll för barn.När pusslet är tomt eller det inte ska användas, lägg undan det tills nästa gång det används under uppsikt. Endast avsedd för husdjur och förvaras utom räckhåll för barn.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Aktivering

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kattsand

Kattsand från Monster

Se alla produkter
Hundtäcken

Hundtäcken från RuffWear

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Taste of the Wild

Se alla produkter
Spannmålsfri hundmat

Spannmålsfri hundmat från Brit Care

Se alla produkter