Sidan innehåller annonslänkar

Agilitytunnel för Hund - 40 x 200 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tunnel till hund som vill prova på agility eller mentalt stimuleras. Tunneln ger en perfekt balans av mental som fysisk aktivitet för att stärka relationen mellan ägare och hund.

Häfte med tips och trix följer med vid inköp. Tillverkad i nylon, 2 tunnelsäckar för att hålla tunneln på plats ingår (fylls med t.ex.

sand) och är lätt att vika ihop och stoppas i medföljande väska när den inte används.   Följande storlekar erbjuds  40 x 200 cm (passar valpar och mindre raser) 60 x 500 cm (passar större hundar) Mental stimulans för din hund.

Stärker kontakt och samspel för ekipaget. Rolig aktivitet som din hund kommer älska.

Aktivering från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
Höbal med Blomstermix - Höbal Blomsermix

Aktivering från Trixie

Visa produkter inom Aktivering från Trixie.
Upp till 15% rabatt
Max Glow Kick Boll

Aktivering från Chuckit!

Här har vi samlat Aktivering från Chuckit!.
Treat Spinner

Aktivering från Catit

Här har vi samlat Aktivering från Catit.
Höboll Videträ - 80 g

Aktivering från JR Farm

Visa produkter inom Aktivering från JR Farm.
Aktiveringsboll Hamster - M

Aktivering från Imazo

Visa produkter inom Aktivering från Imazo.
Upp till 15% rabatt
KONG leksak med kattmynta - One Size

Aktivering från KONG

Utforska allt inom Aktivering från KONG.

Se gärna också

Puppy Smart

Ett nybörjarspel från Nina Ottosson som lär din valp att leta efter godis genom att lösa ett problem. Håller din valp sysselsatt och minskar destruktivt beteende genom att träna valpens sinne. Pusselbitarna som är formade som ben kan läggas på olika sätt för att få variation. Ena sidan är lite högre än den andra, och lägger du dem olika så varierar du utmaningen. Man kan använda både godis och mat som valpen ska hitta, och eftersom du enkel kan diska spelet kan du använda alla typer av mat om du vill. Detta spel är ett Nivå 1 spel som passar perfekt när man ska introducera din valp för pussel spel. Det skapar ett intresse och förbereder valpen för nästa nivå som är lite svårare utmaningar.   Alla Nina Ottosson Dog Puzzle Games går steget längre än vanliga leksaker, de är hjärngympa för din hund. OBS! Lämna aldrig hunden ensam med spelen, och låt inte hunden tugga eller bita på det. Lär hunden hur man ska använda spelen och spela och ha roligt tillsammans! När ni är klara. lägg undan spelen tills nästa gång det är dags för lite hjärngympa. Nina Ottosson hundspel och pussel utmanar din hunds problemlösningsförmåga, och stärker er relation genom att spela tillsammans. Spelen rengörs enkelt med varmt rinnande vatten och milt diskmedel, skölj ordentligt. Fyll på igen för mera skoj! Du lägger godis eller mat i alla fack och täcker sen över det med de benformade pusselbitarna. Du kan variera antalet bitar varje gång ni spelar så valpen inte lär sig hur mycket den kan förvänta sig under varje ben. I början är det bra om du är med och visar valpen hur den ska göra, och i början kan du lämna några fack öppna så valpen blir intresserad. Aktiverinsspel för alla valpar Svårighetsgrad Nivå 1

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024