Sidan innehåller annonslänkar

Activity Matz Fast Food

Beställ Activity Matz Fast Food på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Activity Matz Fast Food inom kategorin Aktivering.

Produktinformation

Från Nina Ottosson kommer denna aktivitetsmatta för hundar. Göm lite godis, torrfoder, en leksak eller tuggben och låt hunden leta upp det.

När din hund lyckats leta upp det du gömt, och har fått kläm på det, kan du öka svårighetsgraden genom att ex lägga godis i fickorna och sen täcka över dem med de leksaker som medföljer mattan. Vill man göra det ännu svårare kan man låsa fickoran med kardborrband.

Mattan är enkel och rolig att använda, lätt att hålla ren och är prefekt för både fysisk och mental träning. Enkel utmaning Göm godis eller torrfoder i plyschmaterialet och uppmuntra din hund att nosa upp dem.

Ökad utmaning Göm godis i fickorna och täck med leksakerna. Ultimata utmaningen Göm godis i 5 olika godisfickor och stäng med kardborrband, samt täck godiset i fickor med leksaker för en svårare utmaning.

Reducerar destruktivt beteende, mental aktivering motverkar tristess. Mattan är halkfri och vattenbeständig och du kan enkelt  rengöra den och torka av.

Kan enkelt vikas ihop för enkel förvaring.OBS! Spela tillsammans med din hund Mattan/spelet är ingen tuggleksak och ingen leksak är oförstörbar Nina Ottosson Dog Puzzle Games av Outward Hound fokuserar på att utmana din hund mentalt.

Håll uppsikt när du använder denna och låt inte hunden tugga på materialet. Lär din hund hur man använder pusslet, lek och ha roligt tillsammans.

Låt inte mattan ligga framme när den inte används. Ta bort och byt ut leksaken om den är skadad.

Aktivering från andra varumärken

Gnagarbro

Aktivering från Trixie

Missa inga bra priser på Aktivering från Trixie.
Treat Spinner

Aktivering från Catit

Missa inga bra priser på Aktivering från Catit.
Höboll Videträ - 80 g

Aktivering från JR Farm

Visa produkter inom Aktivering från JR Farm.
Aktiveringsboll Hamster - M

Aktivering från Imazo

Utforska allt inom Aktivering från Imazo.
Puppy Smart

Aktivering från Nina Ottosson

Visa produkter inom Aktivering från Nina Ottosson.
Ätbar PomPom - M

Aktivering från Aveo

Här har vi samlat Aktivering från Aveo.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023