Activity Flip & Fun för hund - Flip & Fun

Beställ Activity Flip & Fun för hund - Flip & Fun på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Activity Flip & Fun för hund - Flip & Fun inom kategorin Aktivering.

Produktinformation

Utmana din hund med denna aktiveringsleksak, ett roligt och utmanande spel för vana spelare! Hundar har ett behov av sysselsättning och genom aktivering kan man minska risken för problembeteenden Denna leksak övar din hunds mentala styrka vilket är minst lika viktigt som fysisk träning! Nivå 2 är för vana spelare

Hunden måste lyfta upp konen och flytta skjutlock för att komma åt godbitarna. Svårhetsnivån går att anpassa efter din hund med gömmor som är olika svåra att komma åt.  Aktiveringar och tränar din hunds mentala styrka.  Tål maskindisk.  Flera gömmor som är olika svåra att komma åt. .

Se gärna också

Slickmatta Katt - Soother

Lickimat är framtagen för att förhindra hetsätande, motverka tristess samt lugna en stressad katt. Det konstanta slickandet frigör lugnande hormoner samtidigt som den rengör tunga och tandkött. Fickorna i skålen är designade för att katten ska slicka för att få tag på maten vilket gör att den äter långsammare och måltiderna varar längre. Perfekt för katter som har tendens att kräkas upp din mat direkt efter intag. Fyll mattan med din katts favorit godsak, allt från blötmat, torrfoder till godbitar passar bra.   Playdate, Buddy eller Soother? Lickimat kommer i tre olika varianter: Playdate, Buddy och Soother. Playdate har förslutna boxar för att enkelt kunna separera mat och godis. Buddy har en mer avancerad slickyta men ger fortfarande viss möjlighet att dela upp godsakerna. Soother är bättre för blötmat och flytande godsaker samt stimulerar mer slickande.   Storlek: 20 x 20 cm. Motverkar tristess, förhindrar hetsätande och lugnar en orolig katt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Aktivering

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Koppel

Koppel från Active Canis

Se alla produkter
Hundtandborste  Hundtandkräm

Hundtandborste Hundtandkräm från Petosan

Se alla produkter
Hundgodis

Hundgodis från AlgGutten

Se alla produkter
Selar

Selar från Metizo

Se alla produkter