Sidan innehåller annonslänkar

Non-stop Dogwear Freemotion Dragsele (7)

Beställ Non-stop Dogwear Freemotion Dragsele (7) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Non-stop Dogwear Freemotion Dragsele (7) inom kategorin Hundselar.

Produktinformation

Non-stop Dogwear Freemotion DragseleNon-stop Dogwear Freemotion Dragsele är en ergonomisk dragsele som passar till många olika aktivteter. Selen används av proffs såsom t.ex.

Se gärna också

Non-Stop Dogwear Line Hundsele 5.0 Grön (2)

Non-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | Grön - Ergonomisk hundsele med flera fästpunkterNon-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | Grön, är justerbar för att passa din hunds unika mått och har tre fästpunkter för kopplet. Reflexdetaljerna i sömmarna gör huden extra synlig i mörkret, så att din hund syns bättre i mörkret.Non-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | Grön har en optimerad passform med en Y-form runt nacken som ger hunden fri rörelsefrihet och minimal påverkan när den rör sig. Selen är justerbar runt midjan och har Duraflex®-spännen på båda sidorna för enkel av- och påtagning.Hundsele för starka hundar - Non-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | GrönNon-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | Grön är tillverkad av tätt vävt nylon och förstärkt med Hypalon på utsatta områden, vilket gör den extra slitstark. Alla sömmar och kanter på insidan av selen är sydda så att den släta sidan sitter mot hundens kropp.Överblick Non-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | GrönSlitstark: Denna sele är gjord av slitstarkt, tätt vävt nylon och är förstärkt med Hypalon på utsatta områden.Reflekterande detaljer: Reflexdetaljerna i sömmarna gör hunden synligare i mörkret.Bekväm: Alla sömmar och kanter på insidan av selen sys så att den släta sidan är mot din hund. Det inre fodret överlappar hårda kanter och förhindrar skav.Justerbar: Selen är justerbar runt midjan och har Duraflex®-spännen på båda sidorna för enkel av- och påtagning.Tredje fästpunkt: För storlekar från 3 och uppåt finns det en tredje fästpunkt på framsidan för en mild anti-pull-kontroll.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hundtäcken

Hundtäcken från Back on Track

Se alla produkter
Spannmålsfri hundmat

Spannmålsfri hundmat från Eukanuba

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från Mjau

Se alla produkter
Täcken

Täcken från Back on Track

Se alla produkter