SSL
Baggen

Baggen Jogginglina Dubbel Svart 175 cm (Pistol-hake)

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

BAGGEN® Jogginglina Dubbel ger mjuk och skön dämpning vid framförallt jogging med dina hundar.Jogginglinan har en smart och enkel förgrening som gör att du kan jogga med två hundar i samma koppel.Linan har en så kallad swivel som gör att tvillinglinans två delar inte trasslar ihop sig.Längd: 1,70m. Expanderar till 2,20m fullt utdraget! (Varje "gren" är ca 70cm lång från swivel till hake)Bredd: 25mm.Färg: Svart.


Beställ Baggen Jogginglina Dubbel Svart 175 cm (Pistol-hake) på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Baggen Jogginglina Dubbel Svart 175 cm (Pistol-hake) inom kategorin Halsband och selar.

Kategori: Halsband och selar
Artikelnummer: 147647
Visa fler

Från kunskapsbanken

Baggen

Baggen är en sjö i Falu kommun i Dalarna och ingår i Gavleåns huvudavrinningsområde. Sjöns area är 0,023 kvadratkilometer och den är belägen 177 meter över havet.

Acme

Acme kan syfta på följande: Acme (fiktivt varumärke), ett fiktivt varumärke som används i USA Acme (finansbolag), ett tidigare svensk finansbolag Acme-gänga, en amerikansk typ av trapetsgänga Acme, Alberta, en ort i Alberta, Kanada