Grimma Halsrem

23 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Grimma Halsrem så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Grimma Halsrem så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera

Grimma Halsrem

Hitta produkter inom kategorin Grimma Halsrem till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Grimma Halsrem.

Grimma är ett remtyg av läder, textil eller polyester som fästs runt ett större tamdjurs huvud (till exempel häst, ko, lamadjur) och som används vid uppbindning eller när man leder djuret. Grimman gör det svårt för djuret att slita sig. Djur som har slitit sig eller går på lösdrift eller bete går också enklare att fånga om de bär grimma. Det korta rep, rem eller metallkedja som man fäster vid grimman för att binda upp eller leda djuret kallas för grimskaft. Inom sjukvården är grimma (eller näsgrimma) en lättare luftslang kring ansiktet som tillför en patient syrgas rakt in i näsan.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Halsrem till bindsle DeLaval