SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Halti

Halti Nosgrimma (Nr. 1)

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Halti Nosgrimma (Nr. 1) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Halti Nosgrimma (Nr. 1) i kategorin Hundträning här hos oss.

Produktinformation

EgenskaperMed en nosgrimma kommer hunden automatiskt behöva vända sig mot dig när den försöker dra i kopplet och du får ett tillfälle att träna på er kontakt. Nosgrimma är öppen och kommer inte påverkad hundens luft- och andningsvägar.

Under hakan på grimman sitter en rem med en pistilhake som du fäster i hunden vanliga halsband. Skulle hunden då vara kopplad i grimman och lyckas slita av sig grimman är den fortfarande kopplad och har ingen möjlighet att rymma.

Färg SvartTänk på att hårda och snabba ryck när hunden är kopplad i grimman alltid bör undvikas då det kan skada hundens nacka. Försök även endart använda nosgrimma vid träning och gör det inte till den långvariga lösningen på en hund som drar i koppel, det är enbart ett träningsredskap!AnvändningEn nosgrimma för att träna bort problem att hunden drar i koppel.

Från kunskapsbanken

1

1 (I) var ett normalår som började en lördag i den julianska kalendern. Det är också det första året i den traditionella kristna tideräkningen. Året dessförinnan benämns 1 f.Kr. i den gregorianska kalendern och dess föregångare, den julianska. År 0 (noll) existerar inte i dessa kalendrar eftersom siffran noll inte fanns som begrepp vid tiden för kalendrarnas tillkomst. Siffran noll kom först med arabiska matematiker på 800-talet. Kristus antogs vara född nära det årsskifte som inledde år 1 e.Kr. Däremot finns år 0 enligt den moderna standarden ISO 8601 och har länge använts inom astronomin, där år 0 betecknar år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Den kristna tideräkningen med årtalsberäkning efter Jesu födelse infördes efter icke helt korrekta beräkningar (rörande tidpunkten för kejsar Augustus skattskrivningsdekret) retroaktivt av munken Dionysius Exiguus 532. Man menar idag att Jesus föddes mellan 7 och 4 år före den dionysiska erans början.